Σ’ αυτές τις εκλογές επιλέγουμε άξιους και ικανούς, επιλέγουμε Κυριάκο Μητσοτάκη και Ηλία Βλαχογιάννη

 

Μπροστά σε μια μεγαλειώδη συγκέντρωση, πραγματοποίησε το βράδυ της Πέμπτης την κεντρική του πολιτική ομιλία στα Τρίκαλα, στον πεζόδρομο της Καραϊσκάκη μπροστά από το πολιτικό του γραφείο, ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ηλίας Βλαχογιάννης.

Στην αρχή της εκδήλωσης προβλήθηκε ένα βίντεο 20’ περίπου λεπτών, όπου αποτυπώθηκε σε διάφορα στιγμιότυπα η προσφορά και το έργο του Ηλία Βλαχογιάννη ως Νομάρχης και Βουλευτής, ενώ αμέσως μετά στο βήμα ανέβηκε ο πρώην Δήμαρχος Τρικκαίων και Βουλευτής Μιχάλης Ταμήλος προλογίζοντας τον Ηλία Βλαχογιάννη, μιλώντας με θερμά λόγια για το έργο που άφησε στο νομό ως Νομάρχης και για την δυναμική του παρουσία εντός του ελληνικού κοινοβουλίου, ευχόμενος ότι πρέπει να βρεθεί και πάλι εκεί, με την ψήφο και στήριξη του Τρικαλινού λαού.

Στην ομιλία του ο Ηλίας Βλαχογιάννης άσκησε δριμεία κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ και στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για την επικίνδυνες και κάκιστες επιλογές του, που στοίχησαν την χώρα σ’ ένα τρίτο σκληρότερο και μη αναγκαίο μνημόνιο, γυρνώντας την και πάλι πολλά χρόνια πίσω. Ευτυχώς όμως τα ψέματα τελειώνουν μια και καλή την Κυριακή, με τον ελληνικό λαό να τους δίνει την απάντηση που τους αξίζει.

Εκτενή αναφορά στην ομιλία του έκανε ο Ηλίας Βλαχογιάννης και στην περίοδο 2002-2010 και 2012-2014 που ήταν Νομάρχης Τρικάλων και Βουλευτής, απαριθμώντας στο πυκνό ακροατήριο όλα τα μεγάλα έργα που έγιναν στο νομό επί των ημερών του, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει πως όλα αυτά τα χρόνια στάθηκε χρήσιμος στον τόπο και όχι αρεστός σε πολλούς που τον αμφισβητούσαν .

«Σ’ αυτές τις εκλογές επιλέγουμε Νέα Δημοκρατία στην κυβέρνηση και Κυριάκο Μητσοτάκη Πρωθυπουργό» βροντοφώναξε ο Ηλίας Βλαχογιάννης για να στείλει το δικό του μήνυμα στους πολίτες «Στείλτε στην βουλή ανθρώπους έμπειρους και δοκιμασμένους, ανθρώπους ικανούς που τους ξέρετε και σας ξέρουν, που ξέρουν όλα τα προβλήματα του νομού και κυρίως που έχουν την ικανότητα και την διάθεση να τα λύσουν, επιλέξτε με σιγουριά και περηφάνια τον Ηλία Βλαχογιάννη»!

Το παρών στην πολιτική ομιλία Βλαχογιάννη έδωσε το σύνολο σχεδόν των τοπικών στελεχών της ΝΔ, διακρίναμε μεταξύ άλλων τους κ.κ. Χρήστο Μιχαλάκη, Δημήτρη Παπαστεργίου, Νίκο Λέγκα, Ντίνο Μπάρδα, Γιώργο Τσίγκα, Κώστα Τρέλλη, Κώστα Πατέρα, Κώστα Ψύχο, Σοφία Αλεστά και αρκετούς ακόμα.