Τον Σεπτέμβριο του 1973 ο σεφ Βασίλης Ντίνας με καταγωγή από το Ξυλοπάροικο Τρικάλων, είχε ανοίξει το καφέ-ζαχαροπλαστείο ««Εντελβάϊς» στην πλατεία της Αγίας Μονής, που έμελλε να γράψει την δική του ιστορία στο χώρο της διασκέδασης στην πόλη εκείνη την εποχή, για μια 5ετία περίπου, με το θρυλικό «παγωτό της φωτιάς» που είχε γίνει διάσημο τότε ακόμα και εκτός Τρικάλων.
Το φωτογραφικό στιγμιότυπο είναι το 1974, έξω από το ««Εντελβάϊς», κάποιοι πελάτες πίνουν τον καφέ τους συζητώντας μεταξύ τους.
Στην αριστερή πλευρά και από τα εμπρός προς τα πίσω εικονίζονται οι: Γιώργος Κουτσομήτρος, Γιάννης Τσουμπανίκας, Νίκος Παδιός, Στέφανος Πριάζης και ο μικρός Βασίλης Πρεμέτης
Στην μεσαία σειρά: Θανάσης Μίγκας, Γιώργος Κόπανος, Βησσάρης Μίγκας, Χρήστος Κάκκος, Στέργιος Μιχούλης, Θωμάς Κωσταρέλλος.
Στην δεξιά πλευρά: Γιώργος Παπαζήσης, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Μιχάλης Λάλος, Προκόπης Μπιτουλάς.