Ρέθυμνο – Τρίκαλα 83-79

rethimno

Με φόρα ξεκίνησαν τα Τρίκαλα το ματς παίρνοντας από νωρίς το προβάδισμα. Έφτασαν μάλιστα τη διαφορά μέχρι τους 7 πόντους στην πρώτη περίοδο (17-24), ενώ με την αρχή του δευτέρου δεκαλέπτου ανέβηκαν και στους 8. Με ένα σερί 9-0 όμως το Ρέθυμνο όχι μόνο την κάλυψε, αλλά μπήκε και μπροστά στο σκορ. Το ματς είχε ρυθμό στο πρώτο μέρος και οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο μέχρι το ημίχρονο.

Η κατάσταση δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος. Οι γηπεδούχοι όμως χάρη σε ένα μίνι ξέσπασμα στα τελευταία λεπτά του τρίτου δεκαλέπτου πήραν κεφάλι στο σκορ (64-57) και κατάφεραν να κρατήσουν το προβάδισμά τους μέχρι τέλους.

Τα δεκάλεπτα: 19-25, 41-42, 64-57, 83-79

Ο άνθρωπος του αγώνα
Ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Χάρης Γιαννόπουλος του Ρεθύμνου. Στο δεύτερο ημίχρονο “σκότωσε” από την περιφέρεια τα Τρίκαλα, τελειώνοντας το ματς με 18 πόντους.

Το φύλλο αγώνα

Νίκη διπλής σημασίας για το Ρέθυμνο. Ασφαλώς βαθμολογικής, καθώς ήταν η δεύτερη στο πρωτάθλημα και “ξεκόλλησε” την ομάδα από τις χαμηλές θέσεις. Αλλά και ψυχολογίας, γιατί ήρθε μετά από πέντε συνεχόμενες ήττες και απέναντι σε έναν αντίπαλο που τα έδωσε όλα για τη νίκη.

 

.contra.gr