Ρεσιτάλ ”Αγάπης” στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου από την Αντικαρκινική Τρικάλων
Η Αντικαρκινική Εταιρεία – Παράρτημα Τρικάλων, σε συνεργασία με τον Δήμο Τρικκαίων, διοργάνωσε μια ξεχωριστή φιλανθρωπική βραδιά την Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου, με τίτλο «Ρεσιτάλ Αγάπης», όπου η μουσική συναντά την ανθρωπιά και η τέχνη ενώνει τις ψυχές.
Στο επίκεντρο της εκδήλωσης στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων βρέθηκαν δύο διακεκριμένοι καλλιτέχνες: η σπουδαία Τρικαλινή σοπράνο Άννα Μορφίδου, της οποίας η φωνή αγγίζει βαθιά την ψυχή με την αισθαντικότητά της, και ο πιανίστας Άρης Γραικούσης, που μεταμόρφωσε τις νότες σε ζωντανά συναισθήματα.
Το πρόγραμμα της βραδιάς περιλάμβανε απαιτητικά έργα για σόλο πιάνο, καθώς και αγαπημένες άριες από όπερες και κορυφαίες δημιουργίες για φωνήκαι πιάνο. Η σοπράνο Άννα Μορφίδου καθήλωσε το κοινό με τη λαμπερή φωνή, την εκφραστικότητα και την αψεγάδιαστη τεχνική της, αποδίδοντας κάθε έργομε βαθιά ευαισθησία και καλλιτεχνική ωριμότητα. Ο πιανίστας Άρης Γραικούσης με δεξιοτεχνία ανέδειξε το ρεπερτόριο, προσφέροντας μοναδικές στιγμές υψηλού επιπέδου και αποδεικνύοντας τη μεγάλη καλλιτεχνική του αξία.
Τη συγκινησιακή ατμόσφαιρα της εκδήλωσης ολοκλήρωσε η συμμετοχή της Χορωδίας Candiamo του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων με 50 μέλη, η οποία απέστειλε μελωδικά μηνύματα δύναμης, ελπίδας και αλληλεγγύης. Μια γιορτινή βραδιά προσφοράς και πολιτισμού, που υποσχέθηκε και κατάφερε να μείνει αξέχαστη σε όλους όσοι αγαπούν τη μουσική και στηρίζουν έναν Φιλανθρωπικό σκοπό. Ιδιαίτερη μνεία αξίζει στην υπεύθυνη του συνόλου κα Κωνσταντία Μιχαλούλη, καθώς και στην πιανίστα κα Ελένη Παππά, οι οποίες προετοίμασαν τα παιδιά. Τις συγχαίρουμε θερμά για το υψηλό επίπεδο δουλειάς, καθώς και την διευθύντρια κ.Γ.Κολοβελώνη που βοήθησε στην επιτυχημένη διοργάνωση.
Με τιμή, Η Πρόεδρος Μαρία Καναρά και το Διοικητικό Συμβούλιο
Αντικαρκινική Εταιρεία – Παράρτημα Τρικάλων
Αντικαρκινική Εταιρεία – Παράρτημα Τρικάλων
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους χορηγούς: LA FARM, ΣΑΛΑΤΕΣ ΒΙΟΣΑΛ, ΓΑΝΤΖΟΥΛΑΣ GROUP. Υποστηρικτές: ΜΕΛΙΣΣΑ Ζαχαροπλαστείο, Bantel, Granello Cafe, Φωλιά του Κόκκορα, Ekrixis, Idea Home. Για τα γιορτινά γλυκίσματα θερμές ευχαριστίες στις εταιρείες: ΒΙΟΛΑΝΤΑ Α.Ε., ΜΕΛΙΣΣΑ, ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΨΩΜΙ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ, ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΜΥΛΟΣ.
