Ρεντζιάς, Λιούτας, Βλαχογιάννης στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στα Τρίκαλα

nd pinakida

Μπορεί επισήμως η κυβέρνηση να «ξορκίζει» τα σενάρια περί πρόωρων εκλογών και να διαβεβαιώνει σε όλους τους τόνους ότι θα υπάρξει η κοινοβουλευτική πλειοψηφία των 180 βουλευτών για την εκλογή νέου Προέδρου της Δημοκρατίας, ωστόσο στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας οι «μηχανές» λειτουργούν στο φουλ, στη λογική της προετοιμασίας για παν ενδεχόμενο.

Στην κατεύθυνση αυτή, έχουν ήδη αρχίσει ατύπως οι διαδικασίες για τη διαμόρφωση των «γαλάζιων» ψηφοδελτίων, με τους επιτελείς της Συγγρού να συγκεντρώνουν βιογραφικά από όλη τη χώρα.

Σύμφωνα με τα parapolitika.gr πραγματοποιούνται επαφές με φρέσκα πρόσωπα από τον χώρο των επιχειρήσεων, της αγοράς, της εκπαίδευσης και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, προκειμένου να βολιδοσκοπήσουν τις προθέσεις τους σχετικά με το ενδεχόμενο να ενταχθούν στις εκλογικές λίστες της Ν.Δ.

Για τα Τρίκαλα ακούγονται ο πρώην μπασκετμπολίστας Ευθύμης Ρεντζιάς και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Θανάσης Λιούτας.

Η έκπληξη που ακούγεται έντονα θα είναι να μην πολιτευθεί εκ νέου ο Ηλ. Βλαχογιάννης και στη θέση του να τοποθετηθεί ο γιος του, Γιώργος.

Στη Λάρισα έχει «κλειδώσει» η υποψήφια δήμαρχος Ρένα Καραλαριώτου, ενώ ερώτημα παραμένει ο πρώην δήμαρχος Κ. Τζανακούλης, αλλά και ο Χρ. Ζώης.

.