Ρένα Δούρου από τα Τρίκαλα: Ανάγκη να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ ένα ισχυρό λαϊκό κόμμα

Παρουσία πολλών μελών και φίλων του κόμματος, πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου η πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στα Τρίκαλα, στο κέντρο «Τζάκι» στον Παλαιόπυργο, που διοργανώθηκε από τη ΝΕ Τρικάλων.

Επίσημη προσκεκλημένη και κεντρική ομιλήτρια της εκδήλωσης, ήταν το κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Τομεάρχης Κλιματικής αλλαγής, ενάργειας και περιβάλλοντος και πρώην Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου,η οποία στην σύντομη ομιλία της επεσήμανε την ανάγκη να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ και πάλι ένα ισχυρό λαϊκό κόμμα με μεγάλα ερείσματα σε όλη την κοινωνία.

Αναφερόμενη στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίαςτην χαρακτήρισε ανάλγητη, κοινωνικά άδικη, περιβαλλοντικά επικίνδυνη και σκληρή απέναντι στα λαϊκά συμφέροντα και αυτό είναι κάτι που το διαπιστώνει ο κόσμος καθημερινά, είτε οι εργαζόμενοι μέσα από τις εργασιακές σχέσεις, όπου από την ώρα που έγινε κυβέρνηση κατάργησε το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας, είτε οι φοιτητές στα πανεπιστήμια, είτε οι άνεργοι που δεν βρίσκουν δουλειές.

«Όταν έλεγε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ότι επιστρέφουμε στην κανονικότητα, δεν εννοούσε την δική μας κανονικότητα, την κανονικότητα των πολλών, αλλά την δική τους κανονικότητα, των λίγων σε βάρος των πολλών, των goldenboys και των οικονομικά ισχυρών. Ο Μητσοτάκης πρέπει να φύγει και θα φύγει σύντομα, γιατί είναι ανάλγητος», τόνισε μεταξύ άλλων η Ρένα Δούρου.

Στο τέλος της ομιλίας της, το πρωτοκλασάτο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε από το βήμα, όλα τα μέλη, τους φίλους και τους ψηφοφόρους του κόμματος να συστρατευθούν, συμμετέχοντας στον προσυνεδριακό διάλογο που πρέπει να γίνει με σύνθεση θέσεων και απόψεων και μέσα από συλλογική και υπεύθυνη δουλειά να δώσουν όλοι μαζί την μάχη για την επικράτηση και πάλι του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύντομο χαιρετισμό προς τους παρισταμένους απηύθυνε στην αρχή της εκδήλωσης και ο Βουλευτής Τρικάλων Σάκης Παπαδόπουλος, ενώ παρόντες ήταν τα μέλη της ΝΕ Τρικάλων του κόμματος, οι πρώην Βουλευτές Παναγιώτα Δριτσέλη και Χρήστος Σιμορέλης, οι υποψήφιοι Βουλευτές Δημήτρης Στάμου, Πέρυ Χαρτοπούλου και Θανάσης Ξάφος, ο πρώην Δήμαρχος Τρικκαίων Χρήστος Λάππας, ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσηςστο Δήμο Τρικκαίων Κώστας Κρεμμύδας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πύλης Χρήστος Νάκος, ο πρώην Διοικητής του νοσοκομείου Τρικάλων Δημήτρης Παρθένης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γιώργος Λουλές και Νατάσσα Παιδή κ.α.