Ρεκόρ πωλήσεων των μοντέλων Peugeot στην Σιώκης Α.Ε.

Συνεχώς ανοδική είναι η πορεία της Peugeot στην ελληνική αγορά, καθώς και προηγούμενη χρονιά  η γαλλική φίρμα έκανε ρεκόρ 10ετίας, κατακτώντας τη δεύτερη θέση στις πωλήσεις πανελλαδικά με 9.829 ταξινομήσεις, μία εντυπωσιακή αύξηση 17,4% σε σχέση με το 2018, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία  του συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων (ΣΕΑΑ).

Ακόμα σημαντικότερα, η αύξηση των πωλήσεων της μάρκας, ήταν σχεδόν διπλάσια από αυτήν της ελληνικής αγοράς που το 2019 βελτίωσε τη θέση της κατά 10,4%.

Ανάλογη είναι η εικόνα και για τα Τρίκαλα, αφού η τοπική εταιρεία Σιώκης Α.Ε. παρουσιάζει αλματώδη άνοδο και ρεκόρ πωλήσεων στα μοντέλα της Peugeot, καινούργια και μεταχειρισμένα. Και όλα αυτά στις καλύτερες τομές της αγοράς και με το καλύτερο σέρβις.

Επωφεληθείτε τώρα από την ευκαιρία μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου. Αποκτήσε το αγαπημένο σας μοντέλο της Peugeot ελαφρώς μεταχειρισμένο και κερδίστε εντελώς δωρεάν 2 εργοστασιακά service και δωρεάν τα τέλη κυκλοφορίας και τα έξοδα μεταβίβασης.

Μήπως ήρθε η ώρα να αποκτήσετε και εσείς το αγαπημένο σας μοντέλο της Peugeot;

Ελάτε στις εγκαταστάσεις της ΣΙΩΚΗΣ Α.Ε στο 3ο χλμ. Τρικάλων-Καλαμπάκας και φύγετε με καινούργιο αυτοκίνητο και 100% κερδισμένοι!