Ατύχημα σημειώθηκε πριν από την εκκίνηση του Ράλλυ Δωδώνης, όταν αγωνιστικό αυτοκίνητο βγήκε εκτός πορείας και κατέληξε σε σημείο όπου βρίσκονταν θεατές.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, υπάρχει τουλάχιστον ένας τραυματίας. Παράλληλα, υπάρχουν αναφορές και για δεύτερο τραυματισμένο άτομο, πιθανόν παιδί, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να έχει επιβεβαιωθεί επίσημα.
Το εν λόγω περιστατικό έγινε κατά τη διάρκεια της πρώτης Ειδικής Διαδρομής του αγώνα. Το αγωνιστικό όχημα με το νούμερο «17» εξετράπη της πορείας του κάτω από συνθήκες που εξετάζονται.
Το αυτοκίνητο κατέληξε πάνω σε θεατές που παρακολουθούσαν τον αγώνα από το συγκεκριμένο σημείο. Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι ο τραυματισμός του ατόμου είναι ελαφρύς.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι διασώστες της διοργάνωσης και δυνάμεις του ΕΚΑΒ, ενώ ο αγώνας διακόπηκε προσωρινά μέχρι να ολοκληρωθεί η επιχείρηση στο σημείο.
Λίγο νωρίτερα είχε σημειωθεί ακόμη ένα ατύχημα με άλλο αγωνιστικό όχημα, χωρίς ωστόσο να υπάρξει τραυματισμός.
manifesto.gr
