“Πικραμένος”… ο Θωμάς Χαχάμης

Την πικρία του για τη μη εκλογή του στην ΠΕΔ εξέφρασε μιλώντας σήμερα στη Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6 ο δημοτικός σύμβουλος Θωμάς Χαχάμης:

« Στην παράταξη μας υπάρχουν δυο μέτρα και δυο σταθμά, υπάρχει το ΚΙΝΑΛ υπάρχει και ο ΣΥΡΙΖΑ. Εγώ θεώρησα χρέος μου, ως μέλος και της Νομαρχιακής του ΚΙΝΑΛ, να είμαι υποψήφιος για την ΠΕΔ. Δεν εκλέχτηκα όμως, καθώς επικράτησε ο κ. Λουλές με 5 ψήφους έναντι 4 που πήρα εγώ. Νομίζω ότι σαν πολιτικός χώρος το δικαιούμασταν να πάμε στην ΠΕΔ,  όπου ήθελα και εκεί να εκπροσωπήσω το ΚΙΝΑΛ. Δεν έχω κανένα προσωπικό θέμα ούτε με τον κ. Λουλέ ούτε με κανέναν στην παράταξη μας, αισθάνομαι όμως ότι το ΚΙΝΑΛ είναι ριγμένο με αυτή την επιλογή. Η πικρία μου είναι και απέναντι στον κ. Λάππα, όσον αφορά στη στάση του απέναντι στο ΚΙΝΑΛ, το χώρο τον οποίο τον ανέδειξε και τον έκανε Δήμαρχο.»

Παρεμβαίνοντας στον αέρα ο πρώην Δήμαρχος Xρήστος Λάππας σχολίασε τα λεγόμενα του κ. Χαχάμη:

«Θεωρώ πως μέσα στην παράταξη μας δεν υπάρχει πολιτικός χώρος, η παράταξη είναι αυτόνομη πολιτικά και ιδεολογικά. Κακώς ο Θωμάς Χαχάμης αισθάνεται ριγμένος από το ΚΙΝΑΛ, είναι λάθος να κάνει προέκταση του κόμματος στη δημοτική παράταξη. Είναι παλιές λογικές που πρέπει να ξεπεράσουμε. Εγώ ψήφισα τον Γιώργο Λουλέ με το εξής σκεπτικό, ότι είναι ένας νέος άνθρωπος και είχα για αυτόν μια καλή εικόνα ήδη από την παρουσία του στα δημοτικά έδρανα, αλλά κυρίως γιατί ο Θωμάς είναι στο Εργατικό Κέντρο και καλό θα είναι να μην ασχολείται με πολλά πράγματα. Δεν αποφάσισα με βάση τα κόμματα, με αυτό το σκεπτικό αποφάσισα. Η πρώτη μου σαφής επιλογή ήταν να στηρίξω βέβαια τον επικεφαλής Κώστα Κρεμμύδα, και έπειτα ανάμεσα στο Γιώργο Λουλέ και το Θωμά Χαχάμη έκανα την επιλογή μου με το σκεπτικό που ανέλυσα.»