«Επίθεση» Γιώργου Ηλιάδη στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ

Σχολιασμό του αποτελέσματος των αυτοδιοικητικών εκλογών έκανε σε σημερινή του συνέντευξη στη Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6 ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Γιώργος Ηλιάδης:

« Βλέπουμε ότι οι προοδευτικοί πολίτες συσπειρώθηκαν και ψήφισαν πάλι το ΚΙΝΑΛ, γιατί κατάλαβαν ότι δεν ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ ο εκπρόσωπος της προοδευτικής συμμαχίας, όπως υποστήριζε. Του γύρισαν την πλάτη οι πολίτες με τις πολιτικές μεταγραφών που έκανε, ακόμα και από τον χώρο μας, με αποτέλεσμα για κάθε ένα στέλεχος που έπαιρνε από εμάς ο ΣΥΡΙΖΑ να μας συσπειρώνει και να γυρνάνε πίσω χίλιοι. Το ίδιο πιστεύω θα συμβεί και με πρώην δικό μας τρικαλινό στέλεχος, τον Θανάση Ξάφο, που συζητάει να συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Η συνεργασία που κάναμε στο Δήμο Τρικκαίων με τον ΣΥΡΙΖΑ έφερε δυσαρέσκεια σε πολλά δικά μας μέλη και στελέχη. Ο στόχος που είχε ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν να εκλέξει κάποιον αντιπρόσωπο, αλλά να κρύψει με τη συνεργασία αυτή τη δική του αδυναμία να στελεχώσει μια αυτοδιοικητική παράταξη. Το θεωρώ πολύ ανέντιμο, και δείχνει το ποιόν του ΣΥΡΙΖΑ και των στελεχών του, να δηλώνει τώρα ο κ. Μπάτζιος ότι  ο κ. Κρεμμύδας δεν ήταν κατάλληλη επιλογή. Είναι πολύ άσχημο, και θα συμβούλευα τον κ. Μπάτζιο εκεί που κάποτε έγλυφε τώρα να μην φτύνει. Πιστεύω ότι αν ο κ. Κρεμμύδας πήγαινε μόνο με τη στήριξη του ΚΙΝΑΛ, το αποτέλεσμα θα ήταν πολύ καλύτερο.»