» ΑΣΤ ΕΥΑΘΛΟΙ» o σύλλογος των πρωταθλητών επιστρέφει!

Στις 2 Σεπτεμβρίου θα ανοίξει τις πόρτες τους ο Αθλητικός Σύλλογος Τρικάλων Εύαθλοι για τη νέα χρονιά. Μετά την περσινή επιτυχημένη χρονιά όλο το δυναμικό του συλλόγου είναι έτοιμο για μια ακόμα άκρως δραστήρια χρονιά! Πολλαπλές αθλητικές δραστηριότητες για όλες τις ηλικίες σε έναν άκρως φιλόξενο και ειδικά διαμορφωμένο χώρο με ειδικό πάτωμα Taraflex επί της οδού Αβέρωφ 43.

Cheerleading-Μαζορέτες,  Cheer jazz, Cheer hip-hop, Ρυθμική γυμναστική ,  Αισθητική γυμναστική, Αεροβική γυμναστική Ακροβατική γυμναστική  Μουσικοκινητικη αγωγή  είναι κάποια από τα είδη που μπορείτε να βρείτε στο Σύλλογο για παιδιά από 3 ετών και άνω αλλά και για ενήλικες . Μην ξεχνάτε ότι πρόκειται για το Σύλλογο των πρωταθλητών, καθώς πέρυσι ξεπέρασε κάθε προηγούμενο! Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Τρικάλων οργάνωσε το 2ο Κύπελλο Ελλάδος Cheerleading σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Cheerleading. Εκπροσώπησε την Ελλάδα στο Πανευρωπαικό πρωτάθλημα στην Αγία Πετρούπολη καθώς και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που έγινε στο Ορλάντο της Αμερικής. Φέτος υπόσχονται μια ακόμα αξιέπαινη προσπάθεια και ετοιμάζονται να μας μυήσουν ακόμα περισσότερο στο cheerleading και στον αθλητικό χορό.

Αξίζει να σημειωθεί πως για τους Αθλητές  υπάρχει δυνατότητα Μοριοδότησης  καθώς ο Σύλλογος είναι αναγνωρισμένος από τη γενική Γραμματεία Αθλητισμού,   και αποτελεί ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Cheerleading.

Από 2 Σεπτεμβρίου μπορείτε να γραφτείτε στον Αθλητικό Σύλλογο Εύαθλοι και να πάρετε όσες πληροφορίες θέλετε!

Εγγραφές Δευτέρα- Παρασκευή 18.00-21.00

Σάββατο: 11.00-13.00

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6943052888, 6972006004

email: syllogoseuathloi@gmail.com

Facebook: Αθλητικός Σύλλογος Τρικάλων Ευαθλοι

Instagramm: a.s.t_euathloi