Πύρινος λόγος Χρυσοστόμου στην κοπή πίτας του Συλλόγου Πολυτέκνων

 Τα παιδιά σας είναι τυχερά που γεννήθηκαν από μάνα και πατέρα

Με την παρουσία πολλών μελών και φίλων του Συλλόγου, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Τρικάλων, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Πολυτέκνων νομού Τρικάλων.

Όπως κατέγραψε το trikalaIN.gr, στην εκδήλωση παρέστη σύσσωμο το συμβούλιο του Συλλόγου με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Κων/νο Βήτα, ενώ την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος, ο οποίος λίγο μετά έβγαλε ένα πύρινο κήρυγμα, τονίζοντας πως τα παιδιά των πολύτεκνων οικογενειών είναι τυχερά που έχουν γεννηθεί από μια μάνα και ένα πατέρα, σε αντίθεση με τα παιδιά που γεννιούνται σήμερα ή θα γεννηθούν στο μέλλον, που δεν θα ξέρουν αν έχουν δύο πατεράδες ή δύο μητέρες, στέλνοντας ένα σαφές μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση και κυρίως προς όλους όσοι υποστηρίζουν τον γάμο και των τεκνοθεσία των ομοφυλόφιλων ζευγαριών.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος των πολυτέκνων Κων/νος Βήτας, που ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους, αναλύοντας παράλληλα τον προγραμματισμό δράσεων του συλλόγου για το 2024.