Πυρετός με…λαϊκά το Σαββατόβραδο στη Φήκη

Μια μουσική αναδρομή στις καλύτερες στιγμές του ελληνικού τραγουδιού, περιελάμβανε η μάζωξη παρέας γνωστών Τρικαλινών  στην ονομαστή ταβέρνα της Φήκης «Μανούκας», που διακρίνεται για τα πεντανόστιμα ντόπια κρέατα που διαθέτει, όπου δεκάδες θαμώνες της γνωστής ταβέρνας είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν.

Σ’ ένα τραπέζι φίλων με μενού ένα υπέροχο και νοστιμότατο κατσικάκι στη γάστρα, το αυτοσχέδιο λαϊκό γλέντι που στήθηκε αυθόρμητα, απογείωσε το κέφι προσφέροντας απλόχερα στιγμές διασκέδασης σε όλους.

Με τους αξεπέραστους αδελφούς Μερτσιωτάκη (το Γιάννη και Γιώργο «Βαρώνο») στα μπουζούκια, τον Σωτήρη Ντάκο στη κιθάρα και το τραγούδι, τον Δημήτρη Παδιό στο τραγούδι, με τις μεγάλες επιτυχίες του Καζαντζίδη, του Μητροπάνου, του Διονυσίου και άλλων, η συνάντηση των λίγων ωρών μετατράπηκε σε μια βραδιά που έφτασε μέχρι το ξημέρωμα.

Στην παρέα επίσης βρέθηκαν ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Υδραυλικών Τρικάλων Νίκος Βαλομάνδρας ( ο κύριος υπεύθυνος της μάζωξης), ο Δημήτρης Βαλομάνδρας, ο Γιώργος Μπουρλιός, ο Θωμάς Μπέσσας, ο Φώτης Κόκκαλης, ο Βασίλης Μπέτσικος και ο Γιώργος Βαλομάνδρας.