Ψήφο και νίκη από την πρώτη Κυριακή ζήτησε ο Δημήτρης Παπαστεργίου

Σε έντονα προεκλογικό κλίμα και με διάχυτα τα συναισθήματα του ενθουσιασμού, της χαράς και της αισιοδοξίας για την εκλογική νίκη, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα του Φρουρίου Τρικάλων,από παλαιότερα αλλά και νεότερα στελέχη και φίλους, η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συνδυασμού του Δημάρχου Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου «Επανεκκίνηση τώρα».

Η συγκέντρωση έγινε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, όπου διάχυτος ήταν ο ενθουσιασμός και η αισιοδοξία όλων, για μια μεγάλη και άνετη νίκη στην εκλογική αναμέτρηση του Μάϊου.

Στην σύντομη ομιλία του προς τους παρευρισκόμενους-διακρίναμε μεταξύ άλλων πολλά από τα παλιά στελέχη του συνδυασμού, αλλά και αρκετά νέα πρόσωπα τα οποία ήδη ανακοινώθηκαν ή πρόκειται να ανακοινωθούν από τον Δήμαρχο το επόμενο διάστημα-ο Δημήτρης Παπαστεργίου αναφέρθηκε σε όλα αυτά που έγιναν επί της παρούσας θητείας της Δημοτικής αρχής, αλλά και σε όσα είναι δρομολογημένα να γίνουν την επόμενη τετραετία, εφόσον φυσικά εκλεγεί ο συνδυασμός του.

Απέδωσε δε το γεγονός της μέχρι τώρα ύπαρξης μόνο τριών συνδυασμών στην διεκδίκηση του Δήμου, όταν σε άλλες πόλεις υπάρχουν πολλοί περισσότεροι συνδυασμοί, στο γεγονός ότι όλοι βλέπουν ξεκάθαρα πως δεν υπάρχει έλλειμμα διακυβέρνησης στο δήμο, υπάρχει Δήμαρχος, υπάρχει Δημοτική Αρχή και μάλιστα διοικεί τον Δήμο με αξιοσύνη, συνέπεια και κυρίως με γνώμονα το καλό της πόλης και των κατοίκων της.

Κάλεσε δε όλα τα στελέχη του συνδυασμού του, παλιά και νεότερα, να βγούνε με αλήθεια και όραμα έξω στην κοινωνία, να δώσουν με δύναμη, αποφασιστικότητα και αγωνιστικότητα την μάχη και αυτών των εκλογών, ζητώντας την ψήφο των συμπολιτών, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως θα υπάρξει ψήφος και νίκη από την πρώτη Κυριακή για τον συνδυασμό του!

Στη συνέχεια έγινε η κοπή της πίτας από τον ίδιο, ενώ όλοι οι συγκεντρωμένοι απόλαυσαν τα εδέσματα του πλούσιου μπουφέ και χαλαρές στιγμές με συζήτηση και διασκέδαση από ζωντανή ορχήστρα.