Πρωτοβουλία Κώστα Αγοραστού για oλοκλήρωση φράγματος Αγιονερίου

 agioneri

Κοινή σύσκεψη για την ένταξη του έργου «Ολοκλήρωση φράγματος Αγιονερίου» στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2007 – 2013 (Π.Α.Α.) ζητά με επιστολή του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κώστα Σκανδαλίδη.

 Στην επιστολή του ο κ. Κ. Αγοραστός αναφέρει:

 «Μετά το έγγραφο με αριθμό 855/26-7-2011, του Ειδικού Γραμματέα Κοινοτικών Πόρων και Υποδομών κ. Βαγγέλη Διβάρη, που αναφέρεται στην ένταξη του έργου «Ολοκλήρωση φράγματος Αγιονερίου» στο Π.Α.Α., για την οποία έχετε και ο ίδιος δεσμευτεί στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας όπου μας κάνατε την τιμή να παρευρεθείτε και επειδή πρόκειται για θέμα ιδιαίτερα μεγάλης σημασίας και προτεραιότητας για την Περιφέρεια Θεσσαλίας, θεωρούμε ότι θα ήταν πολύ χρήσιμο, για την ταχύτερη δυνατή προώθησή του, να γίνει κοινή σύσκεψη στην έδρα της Περιφέρειας, με τη συμμετοχή εκπροσώπων της Ε.Υ. Διαχείρισης Π.Α.Α., της Διεύθυνσης Τεχνικών Μελετών – Κατασκευών του Υπ.Α.Α.& Τ., της Ε.Δ.Α. Περιφέρειας Θεσσαλίας και της Τεχνικής Υπηρεσίας (Δ.Τ.Ε. Περιφέρειας Θεσσαλίας), ώστε να εξετασθούν τα δεδομένα του ημιτελούς έργου και να επιλεγεί ο πλέον σκόπιμος τρόπος για την άρση ενδεχομένων προβλημάτων και την οριστική ένταξη του έργου ολοκλήρωσης του φράγματος.

Ευελπιστώ για τη δική σας συμβολή, τόσο για την υλοποίηση της υπόψη σύσκεψης, εντός της επόμενης εβδομάδας, εφόσον είναι εφικτό, όσο και για την επίτευξη του κοινού σκοπού μας».