Πρωτοβουλία Άκη Αναστασίου για συγκέντρωση της δημοτικής ομάδας με κατάθεση του στίγματος για τις εκλογές

Σε μια πρωτοβουλία να συγκεντρωθεί όλη η δημοτική αρχή της πλειοψηφίας, το βράδυ της Πέμπτης σε χώρο που δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί επίσημα, προχωρά ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ Άκης Αναστασίου, σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου σήμερα το πρωί στον FM 100 Ράδιο Ζυγός.

Η συγκέντρωση αυτή γίνεται για να ανιχνευθούν οι προθέσεις των υποψηφίων που θέλουν να ηγηθούν του συνδυασμού, αλλά και να καταθέσουν το στίγμα και όραμα τους για τον δήμο, με φόντο τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Μια τέτοια κίνηση σίγουρα θα προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες και στον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης και μέχρι πρότινος Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου, ο οποίος αναμένεται να είναι και ο καταλυτικός παράγοντας για το πώς θα πορευτεί από εδώ και στο εξής η δημοτική του ομάδα.