Πρωτοσέλιδο σε «Πρώτο Θέμα»: «Βρήκαν 6,6 εκ. μετρητά & 20 εκ. σε ακίνητα στους λογαριασμούς του Γ. Καρατζαφέρη

karatzaferis 14

Σύμφωνα με το Κυριακάτικο Πρώτο Θέμα που κυκλοφορεί, η περιουσία του Γιώργου Καρατζαφέρη ανέρχεται σε 6,6 εκατ. δολάρια σε μετρητά και 20 εκατομμύρια ευρώ σε ακίνητα. Η ίδια εφημερίδα προσθέτει ότι υπάρχουν βίλες αξίας 18 εκατομμυρίων ευρώ στο Ψυχικό που ανήκουν σε δύο αξιωματικούς που εμπλέκονται, μαζί με τον Καρατζαφέρη, στις μίζες από την αγορά ελικοπτέρων.

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης είχε δηλώσει κανονικά στο πόθεν έσχες του το 1994 την off shore ΚΑΤΑLINA, η οποία δέχθηκε λίγα χρόνια αργότερα τα δυο εμβάσματα ύψους 1,650,000 ευρώ από έμπορο όπλων, εμπλεκόμενο στην προμήθεια των ελικοπτέρων Super Puma.

Τότε, όμως, δεν απαγορευόταν σε πολιτικό να έχει υπεράκτιες εταιρείες. Στη συνέχεια, όμως, απαγορεύτηκε και… τα ίχνη της KATALINA χάθηκαν. Η περιουσία του Γιώργου Καρατζαφέρη σε μετρητά φαίνεται ότι ξεπερνά τα 6 εκατομμύρια ευρώ και σε ακίνητα τα 20 εκατομμύρια.

Όπως είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης «ξέραμε ότι ήταν ένας πλούσιος άνθρωπος, αγνοούσαμε όμως ότι είχε οff shore». Και πρόσθεσε «αν αποδειχθούν όσα γράφονται, θα πάει φυλακή»…

 

eirinika.gr