Πρώτος και τρίτος Έλληνας δρομέας στον Μαραθώνιο της Φρανκφούρτης Δρομείς του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων

cf87cf89cf81ceafc

Ξεπέρασαν τους εαυτούς τους οι δύο δρομείς μας που συμμετείχαν στον 34οΜαραθώνιο της Φρανκφούρτης .Ο Δημήτρης Νταούλας και ο Γιώργος Ντάσκας έκαναν έναν καταπληκτικό αγώνα ,τους πήγαν ακριβώς όπως τα είχαν σχεδιάσει ,με αποτέλεσμα να πετύχουν τους στόχους τους.

Ο Δημήτρης Νταούλας έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση καθώς τερμάτισε σε 2:49:03 πετυχαίνοντας ατομική επίδοση και γιόρτασε την ονομαστική του γιορτή με τον καλύτερο τρόπο. Με την επίδοση αυτή τερμάτισε πρώτος Έλληναςσ’έναν από τους μεγαλύτερους Μαραθώνιους του κόσμου .

Εξαιρετική επίδοση και από τον Γιώργο Ντάσκα.Ο Γιώργος που ταξίδεψε στην πόλη της Γερμανίας με στόχο να τερματίσει κάτω από τις τρεις ώρες τα κατάφερε και με το παραπάνω .Τερμάτισε σε 2:56:29 πετυχαίνοντας ατομική επίδοση και τερματίζοντας για πρώτη φορά κάτω από τις τρεις ώρες.

Πολλά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στους 2 δρομείς μας που είδαν τους κόπους τους και τις προσπάθειες τους να ανταμείβονται ! Μας κάνετε περήφανους και κάνετε τον Σύλλογό μας γνωστό σε Διεθνές επίπεδο ! Καλή αποκατάσταση παιδιά και καλή επιστροφή στην πατρίδα.

.