Προτίμησαν το κυνήγι της ουσίας και όχι της δημοσιότητας οι απερχόμενοι Αντιδήμαρχοι Τρικκαίων

Στην «ιστορία» πέρασαν ως Αντιδήμαρχοι του Δήμου Τρικκαίων γι’ αυτή την δημαρχιακή  περίοδο, οι Κώστας Ψύχος (Οικονομικών), Άκης Αναστασίου (Πολιτισμού-Αθλητισμού-Παιδείας και Δημοσίων Σχέσεων), Παναγιώτης Ντιντής (Πρασίνου και Περιβάλλοντος) και τέλος Ελένη Πούλιου (Β’ Τομέα), αφού και επίσημα από χθες Τρίτη ανέλαβαν υπηρεσία οι αντικαταστάτες τους.

Ένα κοινό σημείο που χαρακτηρίζει και τους τέσσερις αποχωρήσαντες, είναι το γεγονός πως όλοι τους ανεξαιρέτως, έδωσαν ιδιαίτερη βαρύτητα στο κυνήγι της ουσίας, κατά την διάρκεια της θητείας τους και όχι σ’ αυτό της δημοσιότητας, όπως πολλοί άλλοι συνάδελφοι τους και αυτό είναι κάτι που πρέπει να τους το πιστώσουμε.

Θέλουμε δηλαδή να πούμε πως η ποσότητα έργου που παράχθηκε και στους τέσσερις αυτούς τομείς ευθύνης, είναι αντιστρόφως ανάλογη με…μεγάλα λόγια και υπερβολικές δηλώσεις, που συνηθίζονται κατά κόρον σε τέτοιες περιπτώσεις. Ήρθε λοιπόν φυσιολογικά η ώρα της ξεκούρασης, αλλά και η ώρα της αποτίμησης του έργου του καθενός. Στην πολιτική έτσι κι αλλιώς τα πάντα ρει, όπως είπε και ο σοφός Ηράκλειτος, οπότε σίγουρα κάποιοι θα μας απασχολήσουν και πάλι…λίαν προσεχώς!