Πρωταυγουστιάτικη εκδήλωση στη Κρανιά Ασπροποτάμου

PROTAYGOYSTIA 2014 01

Για μια ακόμη χρονιά, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κρανιάς Ασπροποτάμου δι-οργανώνει και το φετινό καλοκαίρι 2015, μια σειρά από πολλές και ποικίλες πολιτι-στικές εκδηλώσεις που έχουν στόχο να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον και την ψυχαγωγία των παραθεριστών και επισκεπτών του χωριού.

Μια από αυτές θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο την Πρωταυγουστιά (1/8/2015), στην καθιερωμένη για πάνω από δεκαοκτώ χρόνια εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στη θέση «Ασβεσταριά» που βρίσκεται στο δασικό δρόμο που συνδέει την Κρανιά με το Κονάκια των Σαρακατσαναίων. Μετά τον αγιασμό, θα προσφερθούν στους παρευρισκόμενους παραδοσιακή φασολάδα και άλλα νηστίσι-μα εδέσματα, ενώ θα ακολουθήσει γλέντι και χορός με ορχήστρα δημοτικής μουσι-κής (προσφορά του Συλλόγου) .

PROTAYGOYSTIA 2014 02

Καλούνται οι Κρανιώτες, μέλη και φίλοι του Συλλόγου αλλά και όλοι οι Α-σπροποταμίτες να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση που θα γίνει στην πανέμορφη αυτή τοποθεσία, κάτω από το βαθύ ίσκιο των ελάτων και δίπλα από το παγωμένο νερό της πηγής. .

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί το πλήρες πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Συλλόγου που θα πραγματοποιηθούν στο χωρίο και έχουν ως στόχο να κάνουν την παραμονή των συγχωριανών σε αυτό όσο το δυνατό πιο ευχά-ριστη.