Πρωταυγουστιάτικη εκδήλωση διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κρανιάς Ασπροποτάμου

aygoust krania

Πρωταυγουστιάτικη εκδήλωση στη θέση «Ασβεσταριά» Κρανιάς Ασπροποτάμου, διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος του χωριού

Για μια ακόμη χρονιά, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κρανιάς Ασπροποτάμου διοργανώνει και το φετινό καλοκαίρι 2014, μια σειρά από πολλές και ποικίλες πολιτιστικές εκδηλώσεις που έχουν στόχο να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον και την ψυχαγωγία των παραθεριστών και επισκεπτών του χωριού.

Μια από αυτές θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή, την Πρωταυγουστιά, στην καθιερωμένη για πάνω από δεκαεπτά χρόνια εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στη θέση «Ασβεσταριά». Μετά τον αγιασμό, θα προσφερθούν στους παρευρισκόμενους παραδοσιακή φασολάδα και άλλα νηστίσιμα εδέσματα, ενώ θα ακολουθήσει γλέντι και χορός με ορχήστρα δημοτικής μουσικής (προσφορά του Συλλόγου) .

Καλούνται οι Κρανιώτες, μέλη και φίλοι του Συλλόγου αλλά και όλοι οι Ασπροποταμίτες να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση που θα γίνει στην πανέμορφη αυτή τοποθεσία, κάτω από το βαθύ ίσκιο των ελάτων και δίπλα από το παγωμένο νερό της πηγής. .

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί το πλήρες πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Συλλόγου που θα πραγματοποιηθούν στο χωρίο και έχουν ως στόχο να κάνουν την παραμονή των συγχωριανών σε αυτό όσο το δυνατό πιο ευχάριστη.

.