Πρωταθλητής Κεντρικής Ελλάδας στις Παγκορασίδες Ο Α.Σ. Ασκληπιός Τρικάλων

 

 

 

 

 

IMG_0722

Πρωταθλητής Κεντρικής Ελλάδας στις Παγκορασίδες για την περίοδο 201-2012 ο Ασκληπιός Τρικάλων.

Στο final 4 Παμπαίδων – Παγκορασίδων Τρίκαλα 2012 που διεξάγεται στο Κλειστό Γυμναστήριο Τρικάλων, τα κορίτσια του Ασκληπιού κατέκτησαν την 1η θέση, νικώντας τελικό που έγινε το Σάββατο 23/6/2012 τον Φιλ/κο Λαρισαϊκό Λάρισας με σκορ 3-2.

Ηταν ένα παιχνίδι με διαφήμιση του αθλήματος, με τρομερή εναλλαγή στο σκορ μια και η ομάδα της Λάρισας προηγήθηκε με 0-2 σετ, για να οδηγηθεί τελικά ο αγώνας στο 5 σετ που ήταν νικηφόρο για τον Ασκληπιό.

Στον μικρό τελικό η Ε.Α. Λάρισας νίκησε την ομάδα του Γ.Σ.Ε. Ελασσόνας με 3-0 σετ κερδίζοντας έτσι την 3η θέση.

Ο Α.Σ. Ασκληπιός αναγνωρίζοντας την πολύτιμη προσφορά του στο άθλημα του Volley, απένειμε στον Προπονητή της Εθνικής Ομάδας κ. Αλέκο Λεώνη, τιμητική πλακέτα. Μετά και την λήξη των αγώνων η κατάταξη των ομάδων στο final 4 Παγκορασίδων είναι:

1. Α.Σ. Ασκληπιός Τρικάλων. Την απονομή του Χρυσού μεταλλίου έκανε ο Θεματικός Αντι/ρχης κ. Ευθύμης Ρετζιάς. Το Κύπελο στην Πρωταθλήτρια ομάδα απένειμε ο Πρόεδρος της Ε.Σ.ΠΕ.Κ.ΕΛ κ. Δημ. Αλεξάκος.

 1. Φιλ/κος Λαρισαϊκός Λάρισας. Την απονομή του Ασημένιου μεταλλίου έκανε ο κ. Χρ. Βογιατζής μέλος της Διοίκησης της Ε.Ο.ΠΕ
 2. Ε.Α. Λάρισας. Την απονομή του Χάλκινου μεταλλίου έκανε ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Καπέλος Γ.
 3. Γ.Σ.Ε. Ελασσόνας

Οι διοργανωτές του final 4 θέλοντας να ανταμείψουν κάποιες αθλήτριες για την προσπάθειά τους και οι οποίες ξεχώρισαν με την απόδοσή τους απένειμαν τα παρακάτω βραβεία:

 1. ΜVP των αγώνων Γκουτζιούπα Εύα (Α.Σ. Ασκληπιός)
 2. Καλύτερη Πασαδόρος Κοντονάσιου Δέσποινα (Ε.Α. Λάρισας)
 3. Καλύτερη κεντρικός Μπέλλου Αγγέλα (Φιλ/κος Λάρισας)
 4. Καλύτερη Ακραία Τζουβάρα Ελένη ( Φιλ/κος Λάρισας)
 5. Καλύτερη Διαγώνιος Τόλλιου Ελένη (Α.Σ. Ασκληπιός Τρικάλων)
 6. Καλύτερο Libero Σακελλαρίου Κων/να (Α.Σ. Ασκληπιός)

Τις απονομές στις καλύτερες αθλήτριες του τουρνουά έκανε ο Προπονητής της Εθνικής Ομάδας Volley Ανδρών κ. Αλέκος Λεώνης.

Πρίν τους τελικούς των κοριτσιών έγιναν οι ημιτελικοί αγώνες των Παμπαίδων, από τους οποίους προέκυψαν τα ζευγάρια των τελικών.

Τα αποτελέσματα ήταν Α.Σ. Ασκληπιός – Φθία Λαμίας 3-0 σετ και  ΣΠΑ Καρδίτσας – Γ.Σ. Αντίκυρας 3-0 σετ.

Χωρίς να συναντήσει κάποια ιδιαίτερη δυσκολία η ομάδα των Παμπαίδων του Ασκληπιού επιβλήθηκε της ομάδας της Λαμίας με σκορ 3-0 κερδίζοντας θέση στον τελικό των Παμπαίδων.

 

IMG_0840

 

 

Τελικός Παμπαίδων

Κυριακή 24/6/2012

Α.Σ. Ασκληπιός – ΣΠΑ Καρδίτσας

0-3.

Τη δεύτερη θέση τελικά πήραν οι Παμπαίδες του Ασκληπιού αφού στον τελικό ηττηθήκαν από την Ομάδα της Καρδίτσας με σκορ 0-3. Δεν μπόρεσαν έτσι να επαναλάβουν την περσυνή επιτυχία όπου με τον ίδιο αντίπαλο είχαν κερδίσει το χρυσό μετάλλιο.

Η ομάδα του Ασκληπιού δεν μπόρεσε να βρεί λύσεις απέναντι στο παιχνίδι της Καρδίτσας και σε συνδυασμό με το άγχος των παιδιών ήταν οι βασικές αιτίες  που δεν επέτρεψαν τον Ασκληπιό να διεκδικήσει κάτι παραπάνω από το παιχνίδι. Έκλεισε έτσι μια κατά τα άλλα πετυχημένη χρονιά για το τμήμα των Παμπαίδων κερδίζοντας την 2η θέση στο Πρωτάθλημα της Κεντρικής Ελλάδας.

Πρίν το τέλος του μεγάλου τελικού η Διοίκηση του Ασκληπιού τίμησε με ειδική Πλακέτα για την πολυετή προσφορά του στο άθλημα του Volley των διαιτητή κ. Νίκο Χλωρό. Το αναμνηστικό παρέδωσε στον κ. Χλωρό Ν. εκ μέρους του Δ.Σ. του Ασκληπιού, ο Πρόεδρος κ. Γ. Γιαννούλης

Στο μικρό τελικό είχαμε

Γ.Σ. Αντίκυρα – Φθία Λαμίας

3-1

Μετά και την λήξη των αγώνων η κατάταξη των ομάδων στο final 4 Παμπαίδων είναι: 

 1. ΣΠΑ Καρδίτσας. Την απονομή του Χρυσού μεταλλίου έκανε η κ. Αργυροπούλου Καλλιάρα, Περιφερειακή Σύμβουλος. Το Κύπελο στην Πρωταθλήτρια ομάδα απένειμε ο Προπονητής της Εθνικής Ομάδας Volley κ. Αλέκος Λεώνης.
 2. Ασκληπιός Τρικάλων. Την απονομή του Ασημένιου μεταλλίου έκανε ο κ. Κώστας Μανώλης, Αντι/ρχος Αθλητισμού Δήμου Τρικάλων  
 3. Γ.Σ. Αντίκυρα. Την απονομή του Χάλκινου μεταλλίου έκανε ο Χρήστος Βογιατζής μέλος της Ε.Ο.ΠΕ
 4. Φθία Λαμίας

Οι διοργανωτές του final 4 θέλοντας να ανταμείψουν κάποιους αθλητές για την προσπάθειά τους και οι οποίοι ξεχώρισαν με την απόδοσή τους απένειμαν τα παρακάτω βραβεία:

 1. ΜVP των αγώνων Μαλλιώρας Άκης (ΣΠΑ Καρδίτσας)
 2. Καλύτερος Πασαδόρος Χουλιάρας Αλέξανδρος (Φθία Λαμίας)
 3. Καλύτερος κεντρικός Βασιλάκος Χάρης (ΣΠΑ Καρδίτσας)
 4. Καλύτερος Ακραίος Μακράκης Δήμος ( Α.Σ. Ασκληπιός)
 5. Καλύτερος Διαγώνιος Μαργαρίτης Χαράλαμπος (Γ.Σ. Αντίκυρα)
 6. Καλύτερο Libero Σινγκ Βίντερ (Γ.Σ. Αντίκυρα)

Τις απονομές στους καλύτερους αθλητές του τουρνουά έκανε ο Προπονητής της Εθνικής Ομάδας Volley Ανδρών κ. Αλέκος Λεώνης.

 

 

 

.