Πρωταθλητής Ευρώπης ο Τσιόβολος, Πέμπτη θέση η Ψωμά στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα πάλης

Φοβερή εμφάνιση από τον Αποστόλη Τσιόβολο στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Πάλης στην άμμο, με τον πρωταθλητή του ΑΣΤ να μην έχει αντίπαλο ούτε στον τελικό και να κατακτά το χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα.
Ο Τσιόβολος αφού είχε καταφέρει με 2 νίκες να περάσει στα ημιτελικά εκεί επικράτησε του Τούρκου Aslan, όπου με την νίκη του αυτή έφτασε στον τελικό της κατηγορίας κερδίζοντας με 3-1 τον Pielin από την Ουκρανία στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Πάλης εφήβων που διεξήχθη στη Κατερίνη 12 Σεπτεμβρίου, και κατέκτησε την πρώτη θέση στην Ευρώπη.
Ακόμα φοβερή εμφάνιση πραγματοποίησε και η αθλήτρια του ΑΣΤ Ευαγγελία Ψωμά στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα κατακτώντας την Πέμπτη θέση στην Ευρώπη. Η Ψωμά σε μία δύσκολη κατηγορία, ξεκίνησε τον πρώτο αγώνα με νίκη, στη συνέχεια για την είσοδο στον ημιτελικό αντιμετώπισε την Kotvytska από την Ουκρανία χάνοντας την ευκαιρία να διεκδικήσει ένα μετάλλιο για την Ελλάδα. Το Δ.Σ εκφράζει τα συγχαρητήρια στην Ευαγγελία Ψωμά τον Αποστόλη Τσιόβολο και τον προπονητή μας Βασίλη Μότσιο που βρέθηκε δίπλα στους αθλητές μας σε όλη την διοργάνωση, για αυτήν την μεγάλη τούς επιτυχία κάνοντας την πόλη των Τρικάλων περήφανη.