Πρωταθλητής Ελλάδας ο Κ. Παπαβασιλείου, 5ος ο K. Καφρίτσας

Πρωταθλητής Ελλάδας ο Κων/νος Παπαβασιλείου για ΤΡΙΤΗ συνεχόμενη χρονιά, …5ος ο Κων/νος Καφρίτσας

Πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 7/03/2020 στο Κιλκίς  το πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων 2020 με τη συμμετοχή και του συλλόγου μας με τους παρακάτω τέσσερις αθλητές:

  1. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΦΡΙΤΣΑΣ 72 kgr
  2. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΟΣ  77 kgr
  3. ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 77 kgr
  4. ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΦΡΙΤΣΑΣ 87 kgr

Έπειτα από άριστη εμφάνιση ο  ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ χρήστηκε πρωταθλητής Ελλάδας, κατακτώντας για ΤΡΙΤΗ συνεχόμενη χρονιά την πρώτη θέση στα 77 kgr.

Στην κατηγορία των 87 kgr και ο ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΦΡΙΤΣΑΣ  μετά από άριστη εμφάνιση κατέκτησε τη πέμπτη θέση.

Στην κατηγορία των 72 kgr ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΦΡΙΤΣΑΣ  κατέκτησε την ενδέκατη θέση.

Και ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΟΣ  στα 77 kgr κατέκτησε τη δωδέκατη θέση.

Στη σειρά των πολλαπλών δράσεων και των αγωνιστικών επιτυχιών του συλλόγου μας προστίθενται για φέτος ακόμη τρία μετάλλια και αρκετά πλασαρίσματα σε πανελλήνιους αγώνες.

Ο σύλλογός μας στην προσπάθειά του να συνεισφέρει τόσο στην αθλητική όσο και στην κοινωνική ζωή των παιδιών, συνεχίζει να διοργανώνει και να συμμετέχει σε δράσεις, οι οποίες έχουν σαν στόχο την αναζήτηση της ομορφιάς του αθλητισμού μέσω της συμμετοχής καθώς και την αυτονόητη διασύνδεση του αθλητισμού με τον πολιτισμό και την κοινωνική προσφορά.

Ένας σύλλογος όπου μαθητές και δάσκαλοι μεγαλώνουν μαθαίνοντας να αγαπούν και αγαπώντας να μαθαίνουν.

Ένας σύλλογος όπου οι πρωτοβουλίες των δασκάλων βρίσκουν αντίκρισμα στα μάτια των παιδιών.

Ένας σύλλογος όπου οι προπονητές του δίνουν κομμάτι από την ψυχή τους ώστε οι μαθητές του να ασκούνται σ’ ένα ασφαλές και υγιές περιβάλλον, δίνοντάς τους θάρρος και δείχνοντάς τους ενδιαφέρον για την ομάδα τους, βοηθώντας τα να δουλεύουν για τη βελτίωση των ικανοτήτων τους και για τίμια συμπεριφορά σε κάθε παιχνίδι, διδάσκοντάς τα ότι η σκληρή δουλειά και η τίμια προσπάθεια είναι, συχνά, σημαντικότερη από τη νίκη.

Η υπεροχή είναι μέρος της ευρύτερης αυτής παιδείας την οποία προσπαθεί να αποκτήσει ο νέος. Η υπεροχή σχετίζεται με τον τρόπο που αγωνίζεται κανείς, άσχετα αν στο τέλος είναι νικητής ή όχι. Η νίκη δεν αποτελεί πλέον κριτήριο υπεροχής. Σημασία έχει η συμμετοχή, η καλή διαγωγή και η επίδειξη του αθλητικού πνεύματος.

Προτεραιότητα του ΑΠΣ Τρίκαλα είναι ο αθλητής και η πραγματική ανάδειξη του αθλητικού πνεύματος.

Το Δ.Σ. του συλλόγου και οι προπονητές συγχαίρουν τον Κωνσταντίνο, τον Αλέξανδρο, τον Κωνσταντίνο και τον Νίκο για τη συμμετοχή, την προσπάθειά τους αλλά και το εξαιρετικό τους ήθος.

Για τον ΑΠΣ Τρίκαλα  

Νίκος Τσιακάρας