Πρωταθλητές Ελλάδας οι αθλητές του Αθλητικού Συλλόγου Τρικάλων Εύαθλοι !!

Στην προσπάθεια  της επανένταξης στην κανονικότητα ο Α.Σ.Τ Εύαθλοι δίνει το παρόν με νέες σημαντικές  διακρίσεις σε μια ομολογουμένως πολύ δύσκολη αθλητική περίοδο .

Συγκεκριμένα στο 5Ο  Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αθλητικου Ομαδικού Χορου –  cheerleading που πραγματοποιήθηκε  «On Tour» για 2η χρονιά, λόγω των ειδικών συνθηκών του Covid 19 η διοργάνωση ταξίδεψε σε 3 προορισμούς, Βούλα Αττικής  9,10,11 Ιουλίου 2021, Θεσσαλονίκη 17,18 Ιουλίου 2021 και Κέρκυρα 24,25 Ιουλίου 2021, με σκοπό τον περιορισμό των μετακινήσεων από τους αθλητές και την αποφυγή συνωστισμού των συμμετεχόντων., οι αθλητές του Συλλόγου επέστρεψαν με πολλές χρυσές θέσεις.

 

Χρυσό μετάλλιο και πρόκριση στο πανευρωπαϊκό – παγκόσμιο πρωτάθλημα : Βενέτη Ευαγγελία- Κουβελέτσου Σεμίνα  (Cheer hip hop duet senior category) Χορ. Ευαγγελία Βενέτη.

Χρυσό μετάλλιο και πρόκριση στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα : Τασιοπούλου Ναντίνα – Κέμου Ελένη (Cheer hip hop duet junior category) Χορ. Ευαγγελία Βενέτη.

Δυναμική παρουσία των αθλητριών μας Μητρονάτσιου Αγγελική – Παναγιώτου Πολυτίμη που σημείωσαν   τη πέμπτη καλύτερη βαθμολογία  (Cheer hip hop duet junior category) Χορ. Μπεττα Μάγδα .

Συγχαίρουμε όλα τα παιδιά για τις εξαιρετικές αποδόσεις τους καθώς και τους προπονητές – χορογράφους για την άρτια δουλειά που έκαναν κάτω από τις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας.

 

Ολυμπιακό Άθλημα το Cheerleading !

Το άθλημα του cheerleading έλαβε την σημαντικότερη αναγνώριση από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή, την πλήρη Ολυμπιακή αναγνώριση! Κατά την 138η συνεδρίαση της Ολυμπιακής Επιτροπής, που πραγματοποιείται 20-21 Ιουλίου στο Τόκιο, το άθλημα του cheerleading μαζί με άλλα 5 αθλήματα αναγνωρίστηκαν πλήρως ως Ολυμπιακά.

Επιπλέον συγκροτήθηκε το νεοεκλεγμένο συμβούλιο του συλλόγου.

Πρόεδρος: Σούλιος Σταύρος

Αντιπρόεδρος: Πεταράκη Γιούλια

Γραμματέας: Βλόντζού Κωστούλα Σοφία

Ταμίας: Γιουβρή Μαρία

Μέλος: Αποστολοπούλου Ιωάννα

 

Τους Ευχόμαστε καλή Θητεία με πολλές επιτυχίες.