Πρόταση για διοργάνωση φεστιβάλ αδελφοποιημένων πόλεων από τον δήμο Πύλης

1_2_3

Μετά την συνεργασία που είχε το προηγούμενο διάστημα ο Δήμαρχος Πύλης Κων/νος Κουφογάζος με τον πρόεδρο της παγκόσμιας συνομοσπονδίας Θεσσαλών σωματείων ΄΄Ασκληπειός΄΄ Διαμαντή Γκίκα, συναντήθηκαν την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου ο Αντιδήμαρχος Πύλης Ιωάννης Κουτσονάσιος με την Γενική Γραμματέα της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών Σωματείων Μαρία Μπακλαβά-Στρατίκη, προκειμένου να συζητήσουν την πρόταση της συνομοσπονδίας για διοργάνωση το 2013 στην Πύλη του φεστιβάλ αδελφοποιημένων πόλεων και τη φιλοξενία του 5ου Παγκόσμιου συνεδρίου.

Ο Αντιδήμαρχος κ.Κουτσονάσιος δήλωσε ότι : <<Η αγαστή συνεργασία μεταξύ Δήμου Πύλης και παγκόσμιας συνομοσπονδίας είναι σίγουρο ότι θα αποφέρει καρπούς. Έχουμε πει πολλές φορές ότι είμαστε υπέρ σε κάθε διοργάνωση και δη παγκόσμια, η οποία αναδεικνύει τον πολιτισμό, την ιστορία και τον τουρισμό της περιοχής μας και τονώνει την τοπική αγορά. Πιστεύουμε ότι θα επιλεγεί ο Δήμος Πύλης το 2013 για τις προαναφερθέντες εκδηλώσεις και οι Θεσσαλοί από όλο τον κόσμο θα γνωρίσουν από κοντά την ευρύτερη περιοχή>>.

Επίσης η κ.Μπακλαβά ως υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της Πανθεσσαλικής στέγης Αθήνας απηύθυνε πρόσκληση στο Δήμο Πύλης να συμμετάσχει στην επετειακή εκδήλωση-συνέδριο για τα 130 χρόνια Ελεύθερης Θεσσαλίας που θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 19 & 20 Νοεμβρίου 2011.