Μεσογειακά μυρωδικά και γλυκόξινες γεύσεις
Το χοιρινό ταιριάζει απόλυτα με μεσογειακά μυρωδικά, όπως ρίγανη, θυμάρι, δυόσμο, δεντρολίβανο, βασιλικό και φασκόμηλο. Αναμείξτε το αγαπημένο σας, με λάδι, λεμόνι και λευκό κρασί ή και τριμμένο κρεμμύδι.
Για γλυκόξινο μαρινάρισμα επιλέξτε γλυκό κόκκινο ή μπρούσκο κρασί, μέλι και πορτοκάλι. Για ακόμη πιο νόστιμο αποτέλεσμα προσθέστε κάποιο μπαχαρικό, όπως πάπρικα (απλή ή καπνιστή), τζίντζερ, σουμάκι, κάρδαμο ή κόλιανδρο και σκόρδο.
Για πιο τολμηρές μαρινάδες, χρησιμοποιήστε μπίρα, κόλιανδρο, ρούμι με μαύρη ζάχαρη και πιπέρι ή κέτσαπ με ταμπάσκο και μέλι (δίνει ΒΒQ αποτέλεσμα).
Χοιροφάρμ ΕΠΕ Φάρμα Μαράβα Κούτσικου
📍 Φιλύρα, Τρίκαλα
☎️ 2431051200
💻www.choirofarm.gr