Προτάσεις για μαρινάδες χοιρινού κρέατος από την Χοιροφάρμ

Μεσογειακά μυρωδικά και γλυκόξινες γεύσεις

Το χοιρινό ταιριάζει απόλυτα με μεσογειακά μυρωδικά, όπως ρίγανη, θυμάρι, δυόσμο, δεντρολίβανο, βασιλικό και φασκόμηλο. Αναμείξτε το αγαπημένο σας, με λάδι, λεμόνι και λευκό κρασί ή και τριμμένο κρεμμύδι.

Για γλυκόξινο μαρινάρισμα επιλέξτε γλυκό κόκκινο ή μπρούσκο κρασί, μέλι και πορτοκάλι. Για ακόμη πιο νόστιμο αποτέλεσμα προσθέστε κάποιο μπαχαρικό, όπως πάπρικα (απλή ή καπνιστή), τζίντζερ, σουμάκι, κάρδαμο ή κόλιανδρο και σκόρδο.

Για πιο τολμηρές μαρινάδες, χρησιμοποιήστε μπίρα, κόλιανδρο, ρούμι με μαύρη ζάχαρη και πιπέρι ή κέτσαπ με ταμπάσκο και μέλι (δίνει ΒΒQ αποτέλεσμα).

Χοιροφάρμ ΕΠΕ Φάρμα Μαράβα Κούτσικου
📍 Φιλύρα, Τρίκαλα
☎️ 2431051200
💻www.choirofarm.gr