Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, λόγω εκτέλεσης εργασιών, στο Βελεστίνο

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, λόγω εκτέλεσης εργασιών, στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε. από τον Α/Κ Μεγάλου Μοναστηρίου έως τον Α/Κ Βελεστίνου

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, λόγω εκτέλεσης εργασιών, κατά το χρονικό διάστημα από Δευτέρα (16-10-2017) μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών, η οποία προσδιορίζεται το αργότερο μέχρι την Παρασκευή (20-10-2017) και κατά τις ώρες από 07.00΄ έως 19.00΄, απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε., από τον Ανισόπεδο Κόμβο Μεγάλου Μοναστηρίου (χ/θ 323+439) έως τον Ανισόπεδο Κόμβο Βελεστίνου (χ/θ 314+020), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Κατά τη διάρκεια της απαγόρευσης η κίνηση των οχημάτων θα πραγματοποιείται από εναλλακτική διαδρομή μέσω της Επαρχιακής Οδού  Στεφανιβικείου – Πολυδαμείου και της Π.Ε.Ο. Βόλου – Λάρισας και μέσω του ανισόπεδου κόμβου Βελεστίνου τα οχήματα θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο στην κατεύθυνση προς Αθήνα.