«Προσωπικό στοίχημα» για τη Λώρεν Κασσοπούλου η καλή πορεία του ΚΙΝ.ΑΛ στα Τρίκαλα

Σηκώνουν «μανίκια» με την είσοδο του φθινοπώρου τα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής στα Τρίκαλα, θέτοντας τους εαυτούς τους σε εκλογική ετοιμότητα, αφού όπως όλα δείχνουν είναι αρκετά πιθανό να οδηγηθούμε πρόωρες εκλογές, ακόμη και τους πρώτους μήνες της επόμενες χρονιάς.

Μεγάλο βάρος όλης αυτής της εκλογικής ετοιμότητας και αναμονής, αναμένεται να σηκώσει η Νομαρχιακή Επιτροπή Τρικάλων του Κινήματος και ειδικότερα η Γραμματέας της Λώρεν Κασσοπούλου, ένα έμπειρο στέλεχος που έχει δώσει αρκετές εκλογικές μάχες στη ζωή της. έχοντας γευτεί αρκετές φορές τη χαρά της νίκης και έχοντας πιεί άλλες τόσες το πικρό ποτήρι της ήττας, γιατί στην πολιτική έτσι είναι τα πράγματα, πότε κερδίζεις και πότε χάνεις, πότε γελάς και πότε κλαις…

Η ίδια πάντα οργανωτική και μεθοδική, πάντα με άποψη και εμπειρία, συνεχίζει να μην «αφήνει να πέσει τίποτα κάτω», αναδεικνύοντας σε κάθε ευκαιρία τις κυβερνητικές αδυναμίες και παραλείψεις, αλλά και τα λάθη της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Πρέπει όμως να την «βοηθήσουν» και οι γενικότερες πολιτικές συγκυρίες, για να υλοποιηθεί το «προσωπικό της στοίχημα» που δεν είναι άλλο, από την καλή εκλογική πορεία του ΚΙΝ.ΑΛ και την εκλογή-γιατί όχι;-Βουλευτή στα Τρίκαλα.