Προσλήψεις στη Βουλή ανακοίνωσε ο Βούτσης!

Την πρόσληψη 17 νέων υπαλλήλων στη Βουλή μέσω διαγωνισμού του ΑΣΕΠ ανακοίνωσε στους εκπροσώπους των κομμάτων ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης κατά τη σημερινή συνεδρίαση της διάσκεψης των προέδρων.

Οι 17 νέοι υπάλληλοι θα καλύψουν θέσεις στις υπηρεσίες στενογραφίας, πληροφορικής και σε άλλους τομείς της Βουλής που υπάρχουν κενά. Οι όροι πρόσληψης και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται θα ανακοινωθούν στο επόμενο διάστημα.

Μάλιστα, ο κ. Βούτσης επεσήμανε στους εκπροσώπους των κομμάτων ότι επί δικής του θητείας δεν έχει γίνει καμία πρόσληψη και οι κενές θέσεις ξεπερνούν τις 300.

Ακόμη ο πρόεδρος της Βουλής παρουσίασε στους εκπροσώπους των κομμάτων τον οδικό χάρτη εργασιών του κοινοβουλίου για το επόμενο διάστημα. Έτσι, όπως είπε, με την έναρξη της ολομέλειας της Βουλής τον Οκτώβριο θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την συνταγματική αναθεώρηση.

Παράλληλα, για τη νέα χρονιά αναμένεται να έρθει στη Βουλή και η ψήφιση της συμφωνίας των Πρεσπών εφόσον από το γειτονικό κράτος ολοκληρωθούν όλες οι διαδικασίες που προβλέπονται δηλαδή το δημοψήφισμα και η αναθεώρηση του Συντάγματός τους.

thecaller.gr