Προσκοπική…πίτα στο Φρούριο των Τρικάλων

Την πρώτη του βασιλόπιτα έκοψε το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου, το νεοσύστατο 4ο Σύστημα Προσκόπων Τρικάλων, παρουσία του Περιφερειακού Εφόρου του Σώματος

Ελλήνων Προσκόπων της Περιφέρειας Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας κ. Αντώνη Ευαγγέλου και λοιπών βαθμοφόρων της Περιφέρειας μας.

Την εκδήλωση που παρακολούθησαν πλήθος γονέων και φίλων του Συστήματος, ευλόγησε ο Πάτερ Αναστάσιος εκ του Ι.Ν. Παναγίας Φανερωμένης, χαιρέτησε με επιστολή του ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Κώστας Σκρέκας, εκπροσωπούμενος στην εκδήλωση από συνεργάτες του Πολιτικού του Γραφείου στα Τρίκαλα, τίμησε με τη παρουσία του ο Γραμματέας Πολιτικού Προγράμματος Νέας Δημοκρατίας κ. Γεώργιος Βλαχογιάννης, όπως και το Δημοτικό Συμβουλίου Νέων του Δήμου Τρικκαίων δια του Προέδρου του Γιάννη Λάππα, επίσης στέλεχος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, ενώ χαιρέτησε επίσης την εκδήλωση με επιστολή της και η κ. Μαρίνα Κοντοτόλη, βουλευτής Τρικάλων ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Σας ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχατε σε αυτή την εκδήλωση και στηρίζετε εμπράκτως τον εθελοντισμό και το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, αλλά και τις προσπάθειες μας για την ανάπτυξη της Προσκοπικής Κίνησης στη πόλη μας.