Πρόσκληση της ProCredit Bank σε συνάντηση γνωριμίας στο Επιμελητήριο της Τρικάλων

Ο κ.Petar Slavov,  Πρόεδρος της γερμανικής αναπτυξιακής Τράπεζας ProCredit Bank www.procreditbank.gr

σας προσκαλεί σε εκδήλωση γνωριμίας στο πλαίσιο των συναντήσεων με τον επιχειρηματικό κόσμο των Τρικάλων

  την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023, στις 18.00 στο Επιμελητήριο Τρικάλων, Βενιζέλου 1

Θα ακολουθήσει δείπνο στο εστιατόριο      «ΤΟ ΧΑΝΙ»

Στις 22 και 23/6/23 θα πραγματοποιηθούν επισκέψεις στα γραφεία των εταιρειών ή τις εγκαταστάσεις των επιχειρήσεων της περιοχής

Η παρουσία σας θα μας δώσει χαρά και ευελπιστούμε να αποτελέσει την απαρχή μιας αμοιβαίας επωφελούς αλληλογνωριμίας

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε το συνημμένο Δελτίο Τύπου

Παρακαλώ επιβεβαιώστε την συμμετοχή σας    στην σύμβουλο επικοινωνίας της Τράπεζας,                                   κα Ειρήνη Νικολοπούλου 6944 844 198 email : irene.nikolopoulou@gmail.com

 

Συνάντηση γνωριμίας της Procredit Bank με τον επιχειρηματικό κόσμο των Τρικάλων

Συνάντηση γνωριμίας στα Τρίκαλα διοργανώνει η αναπτυξιακή γερμανική Τράπεζα ProCredit Bank με επιχειρηματίες όλων των κλάδων την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023 στο Επιμελητήριο Τρικάλων και ώρα 18.00.

O Πρόεδρος της ProCredit Bank Petar Slavov ενόψει της πρώτης αυτής εκδήλωσης της τράπεζας στα Τρίκαλα ,τόνισε : 

“Χαιρόμαστε που εκκινούμε την αλληλογνωριμία της smart bank ProCredit Bank με τον επιχειρηματικό κόσμο των Τρικάλων ,με όραμα και φιλοδοξία να συμβάλουμε στην δημιουργία θέσεων εργασίας  και να συνεισφέρουμε στην ανάπτυξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της περιοχής .

Η ProCredit Bank υιοθετεί βέλτιστες διεθνείς πρακτικές με σκοπό την αναβάθμιση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων των πελατών μας και προηγμένες υπηρεσίες ,εξισορροπώντας την ψηφιακή με την παραδοσιακή τραπεζική τακτική .Επίσης προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα τραπεζικών υπηρεσιών στις επιχειρήσεις, με απόλυτα διαφανείς όρους και προϋποθέσεις, χωρίς «κρυφές» χρεώσεις και προμήθειες.

Παράλληλα με τη δανειοδοτική της δραστηριότητα, θέλουμε η ProCredit Bank να είναι η «οικογενειακή τράπεζα» για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, ανεξάρτητα από το αν χρειάζονται χρηματοδότηση .

Μέχρι σήμερα ,κατέληξε, τα πράσινα δάνεια αποτελούν το 70 % του συνολικού δανειακού χαρτοφυλακίου της στην Ελλάδα».

Λίγα λόγια για  την ProCredit Bank 

Η ProCredit Bank της Ελλάδας αποτελεί μέρος του Гερμανικού ομίλου εμπορικών τραπεζών & ιδρύθηκε το 2015 ενώ σήμερα διαθέτει 30 άτομα προσωπικό που εργάζονται στο υποκατάστημα της Θεσσαλονίκης www.procreditbank.gr .

H ProCredit Ηolding – μητρική εταιρεία του ομίλου ProCredit έχει έδρα τη Φρανκφούρτη της Γερμανίας και βρίσκεται υπό την εποπτεία της German Federal Financial Supervisory Authority και της Bundesbank.

Βασικές πληροφορίες & αποστολή της ProCredit Bank 

Με αποστολή την δημιουργία ενός σταθερού οικονομικού περιβάλλοντος για την ανάπτυξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων με σχέσεις που θα βασίζονται σε μακροπρόθεσμες συνεργασίες , αμοιβαία εμπιστοσύνη και κεντρικό στόχο την μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος.

Οι αριθμοί γιά την Procredit Bank -Holding

Στοιχεία ενεργητικού 8 δις Ευρώ – 45 000 Επιχειρηματικοί πελάτες – 3200 άτομα Προσωπικό και 92% Δανειακό χαρτοφυλάκιο σε ΜμΕ

Δανειακό χαρτοφυλάκιο της ProCredit Bank στην Ελλάδα

 Έμφαση σε τομείς που συνεισφέρουν στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας Μέσο εκταμιευμένο επιχειρηματικό δάνειο 400.000 .ευρώ .Το 2022 , το 99% του συνολικού δανειακού χαρτοφυλακίου αφορούσε δάνεια προς μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Χρηματόδοτηση “πράσινων” έργων

Υποστήριξη συνολικά 600 έργων: Ενεργειακές κοινότητες ,ανανεώσιμη ενέργεια ,εξοπλισμός και μηχανήματα ενεργειακής αποδοτικότητας

Επιχειρηματικά αποτελέσματα της τράπεζας ProCredit

 
   

65% των πελατών είναι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, 200 εκατομμύρια ευρώ αφορούν σε εμβάσματα κάθε μήνα & 50% των μεταφορών σε διεθνή  εμβάσματα.