Πρόσκληση στο πρώτο ετήσιο συνέδριο Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Τρικάλων & κοπή πίτας

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με ιδιαίτερη χαρά το Διοικητικό Συμβούλιο και ο Πρόεδρος του ΔΣ σας προσκαλούμε στο πρώτο μας ετήσιο συνέδριο Ασφαλιστικών διαμεσολαβητών Ν. Τρικάλων που θα γίνει μέσω τηλεδιάσκεψης στις 11 Μαρτίου 2021 στις 15.00 μέχρι τις 17.30 και θα είναι ταυτόχρονα και η ετήσια συνέλευση των μελών μας. Λόγω των ειδικών συνθηκών που όλοι γνωρίζουμε το φετινό μας συνέδριο και η κοπή της πίτας θα πραγματοποιηθούν μέσω ψηφιακής πλατφόρμας και μπορείτε να την παρακολουθήσετε από το χώρο σας.

Ο σύνδεσμος θα σας σταλεί λίγες ημέρες πριν το συνέδριο εφόσον έχετε δηλώσει την συμμετοχή σας. Στο συνέδριο θα γίνει μια σύντομη ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε και θα σας ενημερώσουμε για τα οικονομικά του συλλόγου μας καθώς και για τις δράσεις που προγραμματίζουμε να κάνουμε ενώ θα παρευρεθούν τρεις εξαίρετοι εισηγητές που ο κάθε ένας ξεχωριστά θα μας αναλύσει πολύ χρήσιμα & σημαντικά θέματα για την εργασία μας και την επόμενη ημέρα της Ιδιωτικής ασφάλισης καθώς και για τις τρέχουσες εξελίξεις της αγοράς, επισυνάπτουμε τα βιογραφικά τους.

Εν συνεχεία θα πραγματοποιηθεί η κοπή της πίτας και όσοι δηλώσουν συμμετοχή & θα παρευρεθούν στο συνέδριο θα μπουν στην κλήρωση για ένα δώρο έκπληξη! Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι δωρεάν και στο κλείσιμο της συνάντησης θα δοθεί ο λόγος στα μέλη προκειμένου να ανταλλάξουμε απόψεις και να αξιολογήσουμε όλοι μαζί τις ανάγκες μας και τι είναι αυτό που ο σύλλογος θα μπορούσε να μας προσφέρει για το κοινό καλό. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να μας στείλετε τα διάφορα θέματα που σας απασχολούν στο email μας προκειμένου να τα συζητήσουμε ανοιχτά και να ακούσουμε τις απόψεις όλων.

 

Με εκτίμηση Απόστολος Κόκκοβας Πρόεδρος ΔΣ