Πρώην υπουργούς, εκδότες, διαφημιστές “απειλεί” το σκάνδαλο Novartis

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Documento, την πόρτα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ αλλά και εκδοτών, επιχειρηματιών και διαφημιστών, δείχνει το πόρισμα της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Διαφθοράς, Ελένης Τουλουπάκη για το σκάνδαλο Novartis. Στο δρόμο προς την Βουλή βρίσκεται δικογραφία που εμπλέκει τουλάχιστον 5 πολιτικά πρόσωπα, ενώ είναι ανοιχτο το ενδεχόμενο παραπομπής σε Ειδικό Δικαστήριο!

“Βαλίτσες με μίζες σε 5 πρώην υπουργούς, συγκλονιστικές καταθέσεις προστατευόμενων μαρτύρων για τη διαδρομή του μαύρου χρήματος σε πολιτικά πρόσωπα”.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, πρώην υπουργός Υγείας, που φέρεται να είναι ο ένας από τους “ενόχους”, σχολίασε τις πληροφορίες ως εξής:

«Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Εδώ και πολλές μέρες υπάρχουν διαρροές και προαναγγελίες από τον Πολάκη και τον Καμμένο. Άνθρωποι οι οποίοι πιάστηκαν επ’ αυτοφώρο να προσπαθούν να βάλουν ψεύτικα χαρτιά στο ΚΕΕΛΠΝΟ για να με ενοχοποιήσουν, πιστεύετε οτι τους είναι πολύ δύσκολο να βρουν και δύο ψευδομάρτυρες. Ο κάθε υπουργός φαίνεται τι έκανε στα νούμερα. Αν πάρετε την τωρινή ΕΛΣΤΑΤ θα δείτε ότι πέτυχα επί υπουργίας μου την χαμηλότερη φαρμακευτική δαπάνη όλων των εποχών. Εάν στην εποχή μου, που η Novartis είχε ζημιές, ενώ σήμερα έχει κέρδη, κατάφερα να τους κόβω εκατοντάδες εκατομμύρια να τους γυρνάω από τα κέρδη στην ζημιές και να με πληρώνουν από πάνω δεν κάνω για υπουργός, κάνω για αυτοκράτορας. Ας αφήσουν τις τρίχες, εδώ είμαστε δεν έχω αμφιβολία ότι ο Τσίπρας θα κάνει ό,τι μπορεί για να μείνει στην εξουσία, θα πετάξουν λάσπη, θα βρουν ψευδομάρτυρες, το έκαναν και στο ΚΕΕΛΠΝΟ και στο Ερρίκος Ντυνάν».