Προετοιμάζονται οι επαγγελματίες της εστίασης στα Τρίκαλα για το άνοιγμα

Έχουν ξεχάσει και οι ίδιοι πόσο καιρό έχουν κλειστά τα καταστήματα τους. Έχουν ξεχάσει πόσο καιρό έχουν να δούνε πελάτες. Ο χρόνος που πέρασε με την πανδημία σίγουρα θα είναι ένας χρόνος, που όλοι οι επαγγελματίες της εστίασης στα Τρίκαλα, όπως σε όλη την χώρα, θα θέλουν να ξεχάσουν όσο το γρηγορότερο δυνατό, αφού τους έκανε να αισθανθούν τόσο δυνατή την κρίση, όσο ποτέ άλλοτε.

Τώρα οι εξαγγελίες της κυβέρνησης, αν και εφόσον όλα πάνε όπως τα υπολογίζουν, για άνοιγμα μόνο στους εξωτερικούς χώρους με όρους και προϋποθέσεις, τους γεμίζουν και πάλι με κάποιες κρυφές ελπίδες, πως ίσως έστω και την τελευταία στιγμή μπορεί να σωθεί το «παιχνίδι», σε μια πραγματικότητα που τους έκανε να αισθανθούν την οικονομική κρίση και το φάσμα της ανεργίας τόσο έντονα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalaIN.gr αρχίζει δειλά δειλά μια σχετικά υποτυπώδης προετοιμασία των επαγγελματιών της εστίασης στα Τρίκαλα, να ετοιμάσουν δηλαδή τα μαγαζιά τους, για να υποδεχθούν και πάλι τον κόσμο, ένα κόσμο που νοστάλγησε όσο τίποτα να βγει έξω να πιεί ένα καφέ ή να πάει σε μια ταβέρνα να απολαύσει ένα ωραίο φαγητό.

Ας ευχηθούμε να ξαναζήσουμε όλοι τέτοιες στιγμές-που μας έλειψαν πολύ είναι η αλήθεια-το συντομότερο δυνατό.