Προετοιμάζεται ο 10ος Μύλος των Ξωτικών

Σε περίοδο προετοιμασιών εισέρχεται η οργανωτική ομάδα του «Μύλου των ξωτικών» στα Τρίκαλα, καθώς από τους υπευθύνους και ιθύνοντες του θεσμού προβλέπεται εξαιρετικά απίθανο το γεγονός της μη τέλεσης του τον ερχόμενο χειμώνα, λόγω μιας πιθανής επιστροφής της πανδημίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του trikalaIN.gr, οριστική θεωρείται η απόφαση του Δήμου Τρικκαίων και της etrikala για την συνέχιση κανονικά των προετοιμασιών για την οργάνωση του φετινού «Μύλου των ξωτικών» που θα διεξαχθεί στα Τρίκαλα τον επόμενο χειμώνα, αποτελώντας ένα από τους μεγαλύτερους αιμοδότες της τοπικής οικονομίας, καθώς τα οφέλη από το μεγαλύτερο και γνωστότερο θεματικό Χριστουγεννιάτικο πάρκο της χώρας στην Τρικαλινή κοινωνία, είναι πολλαπλάσια σε πολλούς τομείς.

Άρα θα πρέπει να θεωρείται σχεδόν απίθανη η μη λειτουργία του φετινού «Μύλου των ξωτικών», οπωσδήποτε όμως σε κάθε περίπτωση και ανάλογα με τις εξελίξεις που μπορεί να υπάρχουν από Σεπτέμβριο και μετά, η κατάσταση μπορεί να επανεκτιμηθεί και ίσως ο «Μύλος» να περιοριστεί σε μικρότερη κλίμακα. Οπωσδήποτε όμως η αρχική σκέψη παραμένει προσηλωμένη στο στόχο που είναι η κανονική διεξαγωγή του και μάλιστα με ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία.