Προεγγραφές στο δημοτικό ωδείο Τρικάλων

dimotiko odeio kokk

Το Δημοτικό Ωδείο Τρικάλων του Τμήματος Πολιτισμού και Αθλητισμού της Δ/νσης Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Τρικκαίων ,λαμβάνοντας υπόψιν τον κοινωνικό του ρόλο, ο οποίος θεωρούμε πολύ περισσότερο σήμερα στην τρέχουσα οικονομική κατάσταση πρέπει να είναι καθ’ όλα ενεργός , ανακοινώνει ότι δίνει τη δυνατότητα και φέτος σε όποιον σπουδαστή το επιθυμεί να κάνει την προεγγραφή του για την σχολική χρονιά 2015-2016 από το διάστημα 1 Ιουλίου έως και 17 Ιουλίου 2015 με μία έκπτωση 20% .

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ :
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Ώρες λειτουργίας Γραμματείας :
Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρα 8.00 -14.00
Δ/νση : Βύρωνος 32
τηλ.: 2431076620
Email: [email protected]
Web site:www.dotrik.gr

ΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2015

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι Πτυχιακές εξετάσεις του Σχολικού Έτους 2014-2015 στα Ανώτερα Θεωρητικά μαθήματα( τμήμα Ειδικού Αρμονίας και Φυγής ) του Δημοτικού Ωδείου Τρικάλων του τμήματος Πολιτισμού-Αθλητισμού της Δ/νση Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Τρικκαίων.

Οι σπουδαστές των τάξεων του κ. Τσιάντα Νικόλαου και Τσέγα Ανδρέα , Καθηγητές Ανώτερων Θεωρητικών μαθημάτων του Δημοτικού Ωδείου Τρικάλων έλαβαν:

 ΠΤΥΧΙΟ ΦΥΓΗΣ
Βλάχου Χαρίκλεια με βαθμό Άριστα
 ΠΤΥΧΙΟ ΕΙΔΙΚΟΥ ΑΡΜΟΝΙΑΣ
Τσιγαρίδα Χαρίκλεια με βαθμό Άριστα ,Φωτοπούλου Νίκη με βαθμό Άριστα ,Καραδήμας Απόστολος με βαθμό Άριστα, Κομπούρα Παρασκευή με βαθμό Άριστα,
Βλαχοδήμος Μιχαήλ με βαθμό Λίαν Καλώς, Λούκας Ευθύμιος-Ερνέστος με βαθμό Άριστα ,Παππάς Νικόλαος με βαθμό Άριστα
Τις Πτυχιακές εξετάσεις στα Ανώτερα Θεωρητικά διενήργησε Εξεταστική Επιτροπή που ορίστηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού Παιδείας και Θρησκευμάτων, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 95779/2589/1240/822/22-5-2015 απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού Παιδείας και Θρησκευμάτων, και αποτελούνταν από τους καθηγητές:

– Μπίζιου Δήμητρα –Δάφνη , Διευθύντρια Δημοτικού Ωδείου ως Πρόεδρος
– Τσιάντας Νικόλαος , Καθηγητής Ανώτερων θεωρητικών Δημοτικού Ωδείου
– Τσέγας Ανδρέας, Καθηγητής Ανώτερων θεωρητικών Δημοτικού Ωδείου
– Κούβελου Αικατερίνη, Δ/ντρια του Δημοτικού Ωδείου Καρδίτσας
– Αλεξίου Απόστολος, Δ/ντής του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας
– Νταρακλίτσας Αντώνιος, Καθηγητής Ανώτερων Θεωρητικών Δημοτικού Ωδείου Λάρισας

Ως εκπρόσωπος του Υπουργείου Πολιτισμού Παιδείας και Θρησκευμάτων, ορίστηκε ο, κ. Αγγελάκης Γεώργιος, εκπαιδευτικός μουσικής Α/θμιας εκπαίδευσης, Δημοτικού Σχολείου Φήκης Τρικάλων.

.