Προεκλογική εξόρμηση του Κώστα Μαράβα σε Πύρρα –Νεραιδοχώρι- Περτούλι

Δυναμικό ξεκίνημα του υποψηφίου Δημάρχου Πύλης Κώστα Μαράβα ήταν η προγραμματισμένη περιοδεία του, την Παρασκευή 29/9 το απόγευμα στις ορεινές Κοινότητες του Δήμου Πύλης ευθύς γενομένης από την Τ.Κ. Πύρρα ,συνοδευόμενος από αρκετούς  υποψηφίους Συμβούλους, όπου εκεί τον υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Πύρρας κ. Απόστολος Γιώτας και αρκετοί κάτοικοι του Χωριού με μεγάλο ενθουσιασμό.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Μαράβας στην ομιλία του καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και τους ευχαρίστησε που ήταν μαζί του στην θητεία που πέρασε.

Κατόπιν αναφέρθηκε στην δύσκολη συγκυρία με τις πλημύρες όπου ο Δήμος αντεπεξήλθε επάξια και στάθηκε στο πλευρό των πληγέντων του Δήμου Πύλης.

Η θητεία μας δεν ήταν και η καλλίτερη διότι μας καθυστέρησαν τα έργα πηγαίνοντας πίσω το πρόγραμμά μας ,λόγω Κορωναιού και άλλων συγκυριών οικονομικών, πολέμου Ουκρανίας  κ. λ. π.  Αλλά πέρα από αυτά πήγαμε καλά γιατί εντάξαμε πολλά έργα που δεν προλάβαμε να τα τελειώσουμε, εξ’ διαφόρων παραγόντων και προβλημάτων που δεν εξαρτιόνταν από εμάς.

Επισήμανε ότι δεν πήραμε κανένα δάνειο για να μην βαρύνουμε τον Δήμο και τους δημότες, είμαι κατά των δανείων.  Θέλω να με στηρίξετε και μένα και τον συνδυασμό μας για να συνεχίσουμε το έργο που ξεκινήσαμε έργα που θα υλοποιηθούν στο απότερο μέλλον.