Προεγκρίσεις δημοπράτησης έργων 8.5 εκατ. ευρώ στη Θεσσαλία

agorastos-1_copy_copy

Υπογράφηκαν από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό οι προεγκρίσεις δημοπράτησης σε 3 έργα και μελέτες ενταγμένα στο Ε.Σ.Π.Α. Θεσσαλίας συνολικού προϋπολογισμού 1.425.633 ευρώ και αντίστοιχα οι προεγκρίσεις σύναψης Σύμβασης σε 2 έργα συνολικού προϋπολογισμού 8.579.383 ευρώ.  Ειδικότερα :

Α. Υπογράφηκαν από τον κ. Κ. Αγοραστό οι προεγκρίσεις δημοπράτησης της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής Θεσσαλίας των παρακάτω έργων, μετά τις οποίες αναμένονται τις επόμενες ημέρες οι δημοσιεύσεις των σχετικών Διαγωνισμών για την ανάθεση και εκτέλεση των έργων :

1) «Προμήθεια και Εγκατάσταση Συστήματος Τηλεελέγχου / Τηλεχειρισμού Εξωτερικού Υδραγωγείου και Παρακολούθηση Ποιότητας Νερού της ΔΕΥΑ Μελιβοίας» συνολικού προϋπολογισμού 1.075.143 ευρώ, με φορέα υλοποίησης και Δικαιούχο τη Δ.Ε.Υ.Α. Λάρισας και Κύριο του έργου τη Δ.Ε.Υ.Α. Αγιάς.

2) «ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΟΑΠ ΔΗΜΟΥ ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ» προϋπολογισμού 10.346 ευρώ, με φορέα υλοποίησης και Δικαιούχο το Δήμο Αλοννήσου.

3) «Προμήθεια και Εγκατάσταση Ιατροτεχνολογικού και Ξενοδοχειακού Εξοπλισμού στα Κέντρα Υγείας και Περιφερειακά Ιατρεία του ΓΝ Καρδίτσας» προϋπολογισμού 340.144 ευρώ, με φορέα υλοποίησης και Δικαιούχο το Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας «Αγ. Σεραφείμ».

Β. Υπογράφηκαν οι προεγκρίσεις σύναψης Σύμβασης της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής Θεσσαλίας για τα παρακάτω έργα, σύμφωνα με τις οποίες προχωράνε στο αμέσως επόμενο διάστημα οι υπογραφές των Συμβάσεων υλοποίησης των έργων :

1) «ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΨΥΚΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΜΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ», υποέργου της Πράξης «Κατασκευή και εξοπλισμός ολοκληρωμένου ψυχιατρικού τμήματος ενηλίκων στο Γ.Ν. Καρδίτσας», με ποσό Σύμβασης 104.769 ευρώ με Φ.Π.Α. 23%, με Δικαιούχο το Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας «Αγ.Σεραφείμ» και φορέα υλοποίησης τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας.

2) «ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΚΠΤΩΤΗΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑΣ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ Α/Κ ΑΜΥΓΔΑΛΕΑΣ, ΡΑΧΟΥΛΑΣ, ΜΑΝΔΡΑΣ ΚΑΙ Α/Κ ΖΑΡΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΡΓΩΝ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ Ε.Ο.ΛΑΡΙΣΗΣ-ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΡΑΧΟΥΛΑΣ ΕΩΣ ΖΑΡΚΟ» υποέργου της Πράξης «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΔΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ Ε.Ο. ΛΑΡΙΣΑΣ – ΤΡΙΚΑΛΩΝ», με ποσό Σύμβασης 8.474.614 ευρώ, με Δικαιούχο την Περιφέρεια Θεσσαλίας και φορέα υλοποίησης τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας.