Προεδρικές συνομιλίες στην Ασκληπιού εν μέσω κορονοϊού…

Σε κεντρικό καφέ της Ασκληπιού εθεάθησαν σήμερα να πίνουν τον καφέ τους και να τα λένε, ο πρόσφατα επανεκλεγείς Πρόεδρος του σωματείου εστιατορίων και FastFood νομού Τρικάλων Νικόλας Παπαευθυμίου και ο Πρόεδρος του σωματείου ξενοδοχοϋπαλλήλων επισιτισμού και ύπνου νομού Τρικάλων Γιώργος Ανδριόπουλος.

Και οι δύο κλάδοι που εκπροσωπούν οι δύο Πρόεδροι, «χτυπήθηκαν» άγρια από την κρίση που έφερε η πανδημία, με τα καταστήματα εστίασης αλλά και τα ξενοδοχεία να παρουσιάζουν μεγάλη πτώση του τζίρου τους, οπότε εύλογη είναι η ανησυχία τους για το μέλλον των κλάδων και των εκατοντάδων εργαζομένων που εκπροσωπούν.

Όπως δήλωσαν αμφότεροι στο trikalaIN.gr, το μέλλον για τις επιχειρήσεις τους προδιαγράφεται ιδιαίτερα δυσοίωνο, με δεδομένο το γεγονός πως ο κορονοϊός θα παραμείνει για αρκετό διάστημα ακόμα στις ζωές μας, ενώ θα είναι πάρα πολλοί οι εργαζόμενοι που θα αναγκαστούν να περάσουν στην ανεργία.

Αλλά επειδή και οι δύο είναι αγωνιστές και μαχητές εδώ και πολλά χρόνια, δηλώνουν πως παρά τις δύσκολες συνθήκες θα το παλέψουν και ότι βγει!