Προχωρεί ακάθεκτος με προκλήσεις σε νέους τομείς ο Ντίνος Μπάρδας

Μια ακόμη σημαντική διάκριση, έρχεται να προστεθεί στο έτσι κι αλλιώς πλούσιο πολιτικό και κοινωνικό βιογραφικό που διαθέτει ο Ντίνος Μπάρδας.

Ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων ορίστηκε αυτές τις μέρες μέλος της Οικονομικής Κοινωνικής Επιτροπής Ελλάδος, ένα γνωμοδοτικό όργανο του Υπουργείου Οικονομικών, ως ένας από τους δυο συνολικά εκπροσώπους της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας.

Σ΄αυτή την επιτροπή  που επεξεργάζεται θέματα και προβλήματα των τοπικών κοινωνιών, τα οποία και υποβάλλει στα αρμόδια κυβερνητικά όργανα για την επίλυση τους, συμμετέχουν60 εκπρόσωποι φορέων από όλη την χώρα. Μάλιστα κατά την πρώτη διαδικτυακή συνεδρίασης της επιτροπής, ο Ντίνος Μπάρδας κατάφερε να εκλεγεί στην15μελή Εκτελεστική επιτροπή.

Νέα καθήκοντα λοιπόν και νέες ευθύνες για ένα έμπειρο στέλεχος όπως είναι ο Μπάρδας, που σίγουρα είναι χρόνια τώρα…μπαρουτοκαπνισμένος στο χώρο της πολιτικής. Εξ ου λοιπόν και όχι μόνο δεν πρέπει να τον «φοβίζουν» οι νέες ευθύνες, αλλά αντίθετα να αποτελούν προκλήσεις για ακόμα παραπέρα εξέλιξη και πολυεπίπεδη προσφορά στα κοινά.