Που χάθηκε ο Μιχάλης Λάππας;

Είναι γεγονός πως ο πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μιχάλης Λάππας, αμέσως μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου και κυρίως μετά την παράδοση της σκυτάλης της Προεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου στη νέα Πρόεδρο Νικολέττα Μπρουζούκη, έχει κυριολεκτικά χαθεί από την «πολιτική πιάτσα».

Και το λέμε αυτό, γιατί όταν μας έχει συνηθίσει ο πρώην Πρόεδρος τα προηγούμενα χρόνια να είναι παντού παρόν, πότε με τον Δήμο, πότε με τη Νέα Δημοκρατία, πότε με τους εθελοντές, πότε μ’ ένα σωρό άλλες δραστηριότητες, μοιραία κάπου κάνεις την σύγκριση και βλέπεις μια νέα πραγματικότητα.

Ο ίδιος όπως τονίζει στο trikalaIN, αυτή την περίοδο βρίσκεται σε «πολιτική αγρανάπαυση», δεν παρέστη άλλωστε ούτε στην πρόσφατη εκδήλωση της ΝΟΔΕ Τρικάλων. Βέβαια με την ιδιότητα του Δημοτικού Συμβούλου θα συνεχίσει να έχει σημαντική παρουσία στο Δημοτικό Συμβούλιο και σίγουρα θα χρειαστεί να ανακτήσει δυνάμεις μελλοντικά, όταν θα κληθεί και πάλι να προσφέρει από κάποια θέση ευθύνης.

Προς το παρόν έχει ρίξει όλο το βάρος στην επαγγελματική του δραστηριότητα, όντας γνωστός και επιτυχημένος οδοντίατρος της πόλης!