Που θα γίνουν διακοπές ρεύματος την Κυριακή

Ειδοποιούνται οι καταναλωτές ΔΕΔΔΗΕ των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος ως εξής

KΥΡΙΑΚΗ 21-11-2021

   α.Από ώρα 08:00-15:30 στους συνοικισμούς: Αριστερά και δεξιά του Περιφερειακού δρόμου Λαρίσης-Πύλης, από το τέρμα της οδού Πατουλιάς έως τον κόμβο Ριζαριού (Βιολογικός Καθαρισμός Μαντρες, Μουσικό Γυμνάσιο). Αριστερά και δεξιά στην οδό Πατουλιάς από τα ψυγεία του Τάχου,  έως τον Περιφερειακό Λαρίσης-Πύλης. Επίσης στον Εθνικό Τρικάλων Λαρίσης το οίκημα της FORD,το διπλανό οίκημα με τα ανταλλακτικά, και το ΚΤΕΟ Κουτσονάσιος.

   β.Από ώρα 08:00-15:30 στους συνοικισμούς: Αριστερά και δεξιά του δρόμου από τον κόμβο   Ριζαριού εως τον κόμβο   Λόγγου,( καθώς και ο οικισμός Ριζαριού.

  γ.Από ώρα 08:00-15:30 στους συνοικισμούς: Αριστερά και δεξιά του δρόμου στην οδό Πατουλιάς μετά τον Περιφερειακό Λαρίσης-Πύλης βιοτεχνιες Γαλάνης, Μπετον Παπακώστα Μαρκαντάς.

  δ.Από ώρα 08:00-08:15 και 15:15-15:30στους συνοικισμούς: Αριστερά και δεξιά του δρόμου στην οδό Πατουλιάς και τους καθέτους προς Λαρίσης εώς τον Περιφερειακό Λαρίσης-Πύλης καθώς στον Εθνικό Τρικάλων Λαρίσης μετά τον κόμβο προς Κλιάφα.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο  λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα του ΔΕΔΔΗΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι, για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα και αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Επίσης όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να τους ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πριν.