Που θα γίνει διακοπή ρεύματος την Πέμπτη και Παρασκευή

Ειδοποιούνται οι καταναλωτές ΔΕΔΔΗΕ των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος ως εξής

 

ΠΕΜΠΤΗ 30/09/2021

  • Από ώρα 08:00-14:00 Στα Τρίκαλα:Περιφερειακός Τρικάλων από το ύψος του Ξυλουργείου Μαλαβάκη έως τον κόμβοΜεγαλοχωρίου (και συνεργείο Ψιλούτσικος).
  • Από ώρα 11:00-14:00Στα Τρίκαλα: Περιφερειακός Τρικάλων από το ύψος του Ξυλουργείου Μαλαβάκηέως και το Μουσικό Γυμνάσιο (βιολογικός καθαρισμός) και οδός Πατουλιάς έως τη ΔΕΚΕ (και ΚΤΕΟ Κουτσονάσιος, κτίριο FORD).

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 01/10/2021

  • Από ώρα 08:00-15:00 Στο χωριό Βαλτινό και οικισμός Μέλιγος.

 

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο  λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα του ΔΕΔΔΗΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι, για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα και αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Επίσης όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να τους ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πριν.