Που θα γίνει διακοπή ρεύματος την Παρασκευή και Σάββατο στα Τρίκαλα

Ειδοποιούνται οι καταναλωτές ΔΕΔΔΗΕ των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος ως εξής

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ22/10/2021

  • Από ώρα 08:00-14:00 Στα Τρίκαλα:Περιφερειακός Τρικάλων από το ύψος του Ξυλουργείου Μαλαβάκη έως τον κόμβοΜεγαλοχωρίου (και συνεργείο Ψιλούτσικος).
  • Από ώρα 12:00-14:00Στα Τρίκαλα:Στην Εθνική οδό Ιωαννίνων αριστερά και δεξιά από το ύψος Εργοστασίου Κλίαφα έως το τελωνείο Τρικάλων.

ΣΑΒΒΑΤΟ 23/10/2021

  • Από ώρα 08:00-10:00 Στα Τρίκαλα: Περιμετρικά των οδών Κοσμά Αιτωλού από το ύψος του γηπέδου, γέφυρα Πάσχου, Ριζαριού έως κόμβο Ριζαριού.
  • Από ώρα 08:00-14:00 Στο χωριόΝέα Πέυκη και οικ. Βάκαρι.

 Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο  λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα του ΔΕΔΔΗΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι, για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα και αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Επίσης όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να τους ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πριν.