Πότε θα διορθωθεί το οδόστρωμα στην Αγία Μονή;

30 χρόνια, ίσως και παραπάνω, έχουν περάσει που υπάρχει αυτή η απαράδεκτη κατάσταση με το οδόστρωμα, στη συμβολή των οδών Λάμπρου Κατσώνη και Πυργετού στην Αγία Μονή. Δεκάδες παρμπρίζ διερχόμενων αυτοκινήτων από το σημείο έχουν σπάσει όλα αυτά τα χρόνια, χώρια τα νερά και οι λάσπες που υπάρχουν από τις λακκούβες, ιδίως τους χειμερινούς μήνες. Σε σημείο που να διερωτάται κανείς, πως είναι δυνατόν να περιμένουμε τα μεγάλα έργα στην πόλη, όταν δεν μπορεί να πέσει άσφαλτος σε λίγα μέτρα δρόμου.

Έκτοτε πέρασαν ουκ ολίγες δημοτικές αρχές από τα Τρίκαλα και λύση στο πρόβλημα μέχρι σήμερα δεν έχει δοθεί. Βλέπετε για τις περισσότερες δημοτικές αρχές, οι κάτοικοι που ζουν λίγο μακρύτερα από το κέντρο της πόλης, λογαριάζονται για πολίτες Β’ κατηγορίας.

To trikalaIN.gr επικοινώνησε με τον πρώην Αντιδήμαρχο Τρικκαίων και νυν Πρόεδρο της Αστικής Ανάπτυξης Τρικάλων Τάκη Παζαϊτη, ο οποίος είναι και από την περιοχή, δεσμευόμενος να δοθεί επιτέλους λύση σ΄ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων όλης της συνοικίας. Όπως μας δήλωσε θα πρέπει να σκάψει η ΔΕΥΑΤ, προτού πέσει η άσφαλτος στο σημείο. Ενήμερος για το θέμα είναι και ο Δήμαρχος Δημήτρης Παπαστεργίου, επιθυμία του οποίου είναι να λυθεί το θέμα άπαξ δια παντός.

Άντε να δούμε πότε, ήμουν νιός και γέρασα!