Πορτοκάλια πέστροφες και πατάτες για πολύτεκνους

portokalia

 

 

 

 

Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Τρικάλων συνεχίζοντας τη δράση του για φθηνά προιόντα χωρίς μεσάζοντες, προχωρά στη διανομή πορτοκαλιών Λακωνίας(0,50/κιλό) και πέστροφας (ημέρας) Αθαμανίας  ‘Ασπροποτάμου’ (4,80/κιλό).
 

Η διανομή θα λάβει χώρα την Παρασκευή 26/10 και Σάββατο 27/10 και ώρες 9΄00 – 2΄30 στις αποθήκες της Ν. Ζωαγοράς με την επίδειξη της πολυτεκνικής ταυτότητας.
Δίνεται η δυνατοτητα σε όλες τις πολύτεκνες οικογένειες να προμηθευτούν τα συγκεκριμένα προιόντα χωρίς εισοδηματικά κριτήρια απ΄ευθείας από τους παραγωγούς έως και 40% φθηνότερα .Σημειωτέον ότι με την εξάντληση της αρχικής ποσότητας θα ακολουθήσουν και επόμενα φορτία πορτοκαλιών και άλλων προιόντων, ώστε όλοι οι πολύτεκνοι να έχουν την πρόσβαση σε προίόντα χωρίς μεσάζοντες.
 

Ταυτόχρονα στον ίδιο χώρο λειτουργεί Δευτ-Τετ- Παρ 9’00-2’00 «πολυτεκνικό παντοπωλείο» με τα εξής προιόντα: αλεύρι,μέλι,λάδι,ελιές,σάλτσα ντομάτας,φασόλια,φακές και ρεβύθια από παραγωγούς, τα οποία μπορούν να προμηθευτούν όλοι οι πολύτεκνοι σε χαμηλότερες από την αγορά τιμές.
Στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας θα ακολουθήσει διανομή πατάτας από παραγωγό πρός 0,50 /κιλό(θα ακολουθήσει και ανακοίνωση).
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΛΑΣΚΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

 

 

.