Πορταικός – Φήκη 1-3

DSC01843

Τον αγώνα επισκίασε ο σοβαρός τραυματισμός του τερματοφύλακα,του Πορταικού Νίκου Γκαντζή.

Ένα ενδιαφέρον παιχνίδι παρακολούθησαν ο αρκετοί φίλαθλοι που βρέθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο της Πύλης, μεταξύ των ομάδων του Πορταικού και της Φήκης για το Πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής της ΕΠΣΤ.

Τον ποδοσφαιρικό αγώνα επισκίασε στο 61’ ο σοβαρός τραυματισμός του τερματοφύλακα του Πορταικού Νίκου Γκαντζή, σε μια διεκδίκηση της μπάλας με τον Γκούμα αποτέλεσμα να διακοπεί το ματς για 5’. Αμέσως μεταφέρθηκε στο Κ. Πύλης και εν συνεχεία στο Νοσοκομείο Τρικάλων.

Τώρα στο αγωνιστικό μέρος η Φήκη ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα από τον Πορταίκό κερδίζοντας δίκαια με 3-1 με κορυφαίο παίκτη τον Τζοβάρα που πέτυχε δυο γκόλ.

Ο Πορταικός ανέκαμψε στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου πετυχαίνοντας ένα γκολ με τον Κωνσταντούλα, το οποίο δεν ήταν αρκετό να ανατρέψει την υπάρχουσα κατάσταση.
Τα γκολ πέτυχαν για την Φήκη πέτυχαν ο Τζοβάρας στο 5’ και στο 7’ και ο Γκούμας στο 92’.

Για τον Πορταικό το μοναδικό γκολ σημείωσε ο Κωνσταντούλας στο 60’
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΠΟΡΤΑΙΚΟΣ Γκαντζής(61’ Πατέρας), Πανάγος Γεώργιος, Κούκλας, Πανάγος Αχιλλέας, Τσιονάρας, Παντέρας, Κουβέλας, Βαγενάς Σπ., Τσάκα, Μάστορας.

ΦΗΚΗ Ντόβας, Στεφόπουλος, Γούτσιος, Τσερέπι, Καραίσκος, Παπαευθυμίου(90’ Γεωργάκης), Σκόνδρας, Μπαλτιμάς, Τσικρικάς(61’ Γκούμας), Τζοβάρας, (86’Νούνος), Τεντολούρης.
Διαιτητής Δουλόπουλος (Νταλούκας—Τσακνής).

DSC01844

Αλέξανδρος Γ Τζήμας.

 

.