Πορταικός – Ελευθεροχώρι 0-1

f1813b8d397

Ένα παιχνίδι με πολλές φάσεις με απίστευτη δυναμικότητα και από τις δυο Ομάδες, με τον Πορταικό να αποδεικνύεται ένα αξιόμαχο ποδοσφαιρικό συγκρότημα, με παίκτες αξιόμαχους απέναντι στην πρωτοπόρο του Πρωταθλήματος Ομάδα του Ελευθεροχωρίου.

Με αποτέλεσμα η φιλοξενούμενη Ομάδα να δυσκολευτεί να πάρει το αποτέλεσμα με το μικρό σκορ, με 1-0 και μάλιστα με πέναλτυ. Μπορεί να έδειξαν καλά στοιχεία οι ποδοσφαιριστές του Ελευθεροχωρίου, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες για γκολ, με τον κορυφαίο παίκτη τον Ρόκκα, αλλά έπεσαν στην σθεναρή αντίσταση της Ομάδας της Πύλης με τον καλλίτερο παίκτη τον τερματοφύλακα Γκαντζή.
Πολλά παράπονα για την Διαιτησία του κ. Κοντίνου έχει ο Πορταικός, όπου δημιουργήθηκε μεγάλη ένταση.
Να σημειώσουμε ότι ο Πορταικός έμεινε με 10 παίκτες από το78 λόγω αποβολής του Σπύρου Βαγενά με δεύτερη κίτρινη από τον Διαιτητή της συνάντησης.

feee9b56a4a0

Το Φιλμ του Αγώνος

Στο 7) ο Ρόκκας μόνος του με τον τερματοφύλακα σουτάρει η μπάλα χτυπά στο κάθετο δοκάρι και στην συνέχεια διώχνουν οι αμυντικοί.

Στο 8) Πάλι ο Ρόκκας σουτάρει από καλή θέση διώχνει ο Γκαντζής
Στο 10) ο Βερβέρας πλασάρει από κοντά αποκρούει ο τερματοφύλακας του Πορταικού, στην συνέχεια κόρνερ εκτελεί ο Βερβέρας κεφαλιά του Ρόκκα μπλοκάρει ο Γκαντζής πέφτοντας στην γωνία της εστίας του.

Στο 18) Ο Βερβέρας ανατρέπεται από τον Γκαντζή ο Διαιτητής δίνει πέναλτυ το εκτελεί ο Μπαρμπαρούσης κάνοντας το 1-0 γοα την ομάδα του.

Στο 61) ο Χοτζάι πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και τον τερματοφύλακα σουτάροντας άστοχα,
Στο 74) ο Τσάκα από ευνοϊκή θέση σουτάρει άουτ.

Οι Συνθέσεις

ΠΟΡΤΑΙΚΟΣ (Κορομπλής) Γκαντζής, Τσιαμπαλής, Πανάγος Γεώργιος, Κούκλας, Βαγενάς Σπ., Κωνσταντούλας, Τσάκα, Κλαπανάρας, Πανάγος Αχ.,( 72΄ Μανώλης)
Τσιονάρας, Παντέρας (24΄ Κούβελας).

(ΕΛΕΥΘΕΡΟΧΩΡΙ) (Ψύχος) Κλιάκος,Μπαρμπαρούσης, Τσιγάρας,(46΄ Ανδρέου), Τσιούκας, Καραστέργιος, Κεχαγιάς, Χοτζάι, Τσαρούχας (85΄ Μαράβας), Ρόκκας, Ζήκος(63’ Καραβαγγέλης), Βερβέρας.
Διαιτητής . Κοντίνος (Τσακνής- Μανασής Μ.)

Αλέξανδρος Γ. Τζήμας.

.