Ποντάρει σε έδρα του ΚΙΝΑΛ στα Τρίκαλα ο Ηλιάδης

Με προσεκτικά και σταθερά βήματα προετοιμάζει την εκ νέου υποψηφιότητα του με το Κίνημα Αλλαγής ο υποψήφιος βουλευτής Γιώργος Ηλιάδης, με δεδομένο ότι υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να διεξαχθούν πρόωρες εκλογές εντός του τρέχοντος έτους.

Στις προηγούμενες εκλογές ο Ηλιάδης έκανε ένα πολύ καλό ξεκίνημα στην πολιτική του σταδιοδρομία, χάνοντας την πρωτιά για λίγες εκατοντάδες ψήφους από τον Κωνσταντίνο Παπαευθυμίου, όμως στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση με την κατάλληλη προετοιμασία και το δυναμικό πέρασμα στην κοινωνία, ευελπιστεί πως αυτό εύκολα μπορεί να ανατραπεί.

Συν το γεγονός ότι με την ισχύ του νέου εκλογικού νόμου που θα ισχύσει στις εκλογές, την απλή αναλογική, το Κίνημα Αλλαγής μπορεί να «χτυπήσει» έδρα στα Τρίκαλα.

Γι΄αυτόν, αλλά και για πολλούς άλλους λόγους ακόμα, ο Γιώργος Ηλιάδης πέραν όλων των άλλων του υποχρεώσεων που δεν είναι και λίγες (επαγγελματικές, συνδικαλιστικές κλπ.), προετοιμάζει καθημερινά το έδαφος με επαφές και συναντήσεις του με πολίτες, αφουγκραζόμενος τις ανάγκες και τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας, σ’ αυτή την τόσο ιδιαίτερη και δύσκολη συγκυρία.

Το επόμενο διάστημα σίγουρα θα δούμε περισσότερα και σίγουρα θα δούμε τον Ηλιάδη να…σπριντάρει!